Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand / Schimb e28 2.8 cu urs
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
B-XX-NOX
Vand e28 2.8 an 84 cu geamuri electrice ,servo directie , kit bbs cred ca e pe el... jante pe 17, aer conditionat arata binisor are un pik de rugina.. ca orice masina veche... acte ok fara itp ... nu e pe numele meu dar e pe numele unui prieten... astept oferte... pentru poze id de mess alexxx_e30 .. sau daca ma ajuta cineva sa i le dau pe mess sa le puna el... k eu nu reusesc...
lucian
n-ai zis pret.
tomado e28 owner
zi un pret si mai incearca sa pui poze smile.gif
B-XX-NOX
poza poza 2 pozaa
pret 1000E sau 1500 la variante... masina a fost mai ieftina pe forum pe 4tuning dar i-am mai facut niste kestii de aceea s-a marit pretul !
bartro
Multe rechini in poza aia smile.gif
Bafta la vanzarea, E28 2,8 e o masina interesanta.
Sportivu
QUOTE (B-XX-NOX @ Apr 20 2009, 12:10 AM) *
masina a fost mai ieftina pe forum pe 4tuning dar i-am mai facut niste kestii de aceea s-a marit pretul !

Detaliaza te rog ce kestii ai facut...

mersi,

B-XX-NOX
pus alt radiator k ala vechi nu era tocmai ok, schimbate furtune k nu avea racire masina , facuta evacuarea ,luata baterie k aia veche era moarta , luat regulator de relanti k nu imi statea relantiul... daca imi mai aduc aminte va mai zic.... upp... hai cu rechinasu k e negociabil pretul smile.gif
B-XX-NOX
800E.... daca am telefonul inchis inseamna k sunt la munca.. lasati un mesaj..
lucian
...un pic de rugina??
eu am vazut masina si cred ca la capitolul tabla trebuie investit serios.
B-XX-NOX
ok..... eu sincer sa fiu nu am stat sa analizez foarte mult.... uppp.... un pik negociabil...
lucian
ai avut la un moment dat un interior de e 28 de vanzare?
scuze de offtopic. smile.gif
B-XX-NOX
nu nu am avut nici un interior.... masina s-a dat . se poate inchide..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.