cc_seat
Oct 23 2005, 11:08 PM
Am gasit un magazin in Dr.Taberei care face vopsea dupa codul de culoare si o si imbuteliaza la spray-ideal pt mici corecturi.
Am folosit deja la trei masini si nu s-a observat fo diferenta.
COObra
Oct 24 2005, 06:47 AM
pt cine intereseaza mai e un magazin dupa mega image la lizeanu.
si eu am vazut un megane botit un pic in spate si s-a vopsit asa juma de aripa si juma de usa pe spate si nu s-a observat diferenta.
si apropo ca mi-am adus aminte....eu am dat 280.000 lei vechi pe un spray (vopsea normala nu silkens) si am fost surprins sa constat ca tanti de acolo a bagat mai multa vopsea in el decat avea un spray luat de-a gata din metro

(mie mi-a trebuit pt vopsit ceva in casa deci nu conta calitatea prea mult)
florin83
Oct 24 2005, 07:23 AM
QUOTE (cc_seat)
Am gasit un magazin in Dr.Taberei care face vopsea dupa codul de culoare si o si imbuteliaza la spray-ideal pt mici corecturi.
Am folosit deja la trei masini si nu s-a observat fo diferenta.
si cat costa un spray din asta? :paranoid:
cristic
Oct 24 2005, 07:54 AM
in ploiesti este un magazin pe cantacuzino (23 august) -- pex si un tub de vopsea este 300mii lei vechisi tot asa facuta pe calc. imi iau zilele astea
florin83
Oct 24 2005, 07:57 AM
as vrea si eu sa mai retusez in cateva locuri, dar e o problema. Vopseaua originala a masinii e foarte diferita de cea de acum. Tot originala e, dar are 18 ani
Ei dupa ce ti-o fac pe calculator? dupa codul vopselei?
cristic
Oct 24 2005, 08:38 AM
zilele astea ma duc sa-mi fac eu si iti comunic. ok?
Ionut
Oct 24 2005, 10:38 AM
in Baneasa, chiar vis-a-vis de intrarea la SIAB, este un magazin cu vopsele auto silknes si romaneasca...prepara orice tip de vopsea, baga in spray, au toate materiale ce tzin de vopsitorie si pregatire...
florin83
Oct 24 2005, 10:57 AM
pe mine ma intereseaza sa imi ia cumva o mostra de pe masina si dupa culoarea aia sa-mi faca spray-ul.. nu vreau sa-mi ia codul vopselei ca e diferenta f. mare intre ele..
Ionut
Oct 24 2005, 11:28 AM
pai vii cu masina si ti-o face pe loc...
speed
Nov 10 2005, 06:59 PM
QUOTE (florin83)
pe mine ma intereseaza sa imi ia cumva o mostra de pe masina si dupa culoarea aia sa-mi faca spray-ul.. nu vreau sa-mi ia codul vopselei ca e diferenta f. mare intre ele..
Baaaa.... tu pune mana si vopseste toata masina...lasa retusarile
Ionut
Nov 10 2005, 07:00 PM
florin mai bine i-ar da un polish, ca e matuita rau vopseaua lui...si pe urma retusurile..
da_joint
Nov 10 2005, 07:03 PM
QUOTE (Ionut)
florin mai bine i-ar da un polish, ca e matuita rau vopseaua lui...si pe urma retusurile..
degeaba ii mai da polish....nici nu mai are lac pe ea.....daca o polisheaza nu face decat sa ia un strat din vopsea....si intr-o luna e la loc jegu....
dar daca vrea sa o polisheze poate se combina cu mine si luam amandoi un polish mai jmecher!!!
florin83
Nov 10 2005, 09:22 PM
eu vreu solutie din aia cu care mi-ai dat tu mai demult pe masina..
e super..
au trecut 2 luni de atunci si tot se vede mai alb locul unde ai dat..
speed
Nov 10 2005, 09:36 PM
QUOTE (florin83)
eu vreu solutie din aia cu care mi-ai dat tu mai demult pe masina..
e super..
au trecut 2 luni de atunci si tot se vede mai alb locul unde ai dat..
Eu tot zic sa o vopsesti......crezi ca ei nu i-ar placea?????
florin83
Nov 10 2005, 09:39 PM
chiar de-as avea bani nu m-as apuca acum, iarna sa o vopsesc..
oricum inainte trebuie facuta si tinichigeria..
macar cu solutia aia a lui da_joint mai arata vopseaua a alb..
speed
Nov 10 2005, 09:50 PM
nici nu am zis sa o vopsesti acum, dar nici nu are rost sa arunci bani pe alte cele ....cat mai e pana la primavara???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.