Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebari legat IHKA (clima) de E32
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 7 > E32
bartro
Odata cu zile mai calduroasa am observat ca clima la septar nu da decat cald pe partea soferului. M-am documentat un pic despre cum functioneaza, si azi am aruncat o privirea la motoras care comanda voletul de amestecare aer cald / rece, si am observat ca motorasul respectiv nu mai este prins la corpul de clima. S-a rupt acolo niste plastice, fiind plasat cam in spatele locului de casetofon suspectez ca a fost agatat odata la un montaj mai putin elegant de un casetofon si s-a rupt. Pana aici totul e clar. Insa, chiar daca pun motoras pe locul lui, nu imi vine aer rece. Apoi am incercat sa comand tija intre motorasul si voletul cu mana, dar tot aer cald imi vine. Tija intre in corp si nu pot sa vad unde se duce. O fi sarit pe celalt capat?
Intrebare este daca a mai desfacut cineva IHKA asta, ca sa-mi spune daca am vreo sansa sa ajung in adancime ca sa vad daca a sarit tija de pe volet, daca poate se sare usor, si sa confirme daca intradevar ar trebui se simte schimbare cald/rece daca trag de mana de tija aia...

Cam multe, dar e un fel de enigma clima asta. Ca sa ajung ca lumea la toate cele trebuie dat jos bord, si parca nu am chef asa mult.

Motoras suspect este nr. 6 din site din link, nr. 3 face aceasi treaba, numai pentru pasager.

http://bmwe32.masscom.net/johan/ihka/ihka.html

Am observat ca teoretic si supapa de apa catre radiator trebuie sa se inchide, o sa verific asta in curand, insa la pasager parca tot cald e calorifer dar nu sufla aer cald ci rece rece.
bartro
Hmda, am gasit un site care are ceva exemple e failures ca al meu...
http://bmwe32.masscom.net/johan/center_ven...nts_v1.1-1.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.