Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sfat cutie viteze
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
coman cosmin
Am o cutie de viteze care cred ca e de e12.Problema e ca eu am cumparat cutia crezand ca e in 5 trepte.Din cate am cautat rezulta ca cutia e in 4 sad.gif .problema e urmatoarea: pe cutie scrie getrag 262 si e in 4 viteze.Vreau sa stiu pe ce motoare merge?

Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce e cu ea ca sa stiu sa ma duc sa o dau inapoi si sa il omor pe nenea care mi-a vandut-o biggrin.gif

pe cutie scrie: 262.0430.00 si imediat sub ea jos: 225 1.9
eugene12
QUOTE (coman cosmin @ Apr 3 2009, 05:16 PM) *
Am o cutie de viteze care cred ca e de e12.Problema e ca eu am cumparat cutia crezand ca e in 5 trepte.Din cate am cautat rezulta ca cutia e in 4 sad.gif .problema e urmatoarea: pe cutie scrie getrag 262 si e in 4 viteze.Vreau sa stiu pe ce motoare merge?

Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce e cu ea ca sa stiu sa ma duc sa o dau inapoi si sa il omor pe nenea care mi-a vandut-o biggrin.gif

pe cutie scrie: 262.0430.00 si imediat sub ea jos: 225 1.9

Sal.Man te uiti, daca are doar capacul din spate la cutie e in 4 ;daca mai are inca ceva inainte de capac (inafara de carcase)e in 5 tr.Dupa serii nu stiu sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.