INTERCEPTOR
Mar 31 2009, 09:42 PM
poze soon
manole74
Mar 31 2009, 09:57 PM
Adica.......... ti-ai luat urs?
butcky
Mar 31 2009, 10:10 PM
Arata bine! Kitul e original sau fibra?
Interceptore, ai cumva vre-o scutire de la impozite si asigurari?

)))))))))))))))))))
INTERCEPTOR
Mar 31 2009, 10:46 PM
nu este al meu..desi mi place.
nu s scutit platesc pe an cam 2 luni de munca doar pt impozit........dar asta e cand nu mai pot prima masina scoasa la vanzare va fi cs ul
acum nu mai are 25 24 v
are un 25 12 v
si e aproape gata......
buci ..si asa au furat o bucata de kit de pe masina.esti interesat sa complectezi???vrea vre un prieten de al tau???sau vre un nenorocit sa mai fure de pe ea???f^t^! pe masa in g^ra care au furat de pe ea...ca mi am adus aminte.de tara asta de nennorociti infecti si scarbosi...
hoti dreacu
butcky
Mar 31 2009, 10:49 PM
Bah, din cum ai spus-o reiese ca eu am prieteni ciorditori si nenorociti
316i
Mar 31 2009, 10:57 PM
Inca una din masinile careia i-am dat viata.
INTERCEPTOR
Mar 31 2009, 11:00 PM
ba esti nebun...toti avem prieteni ciorditori...numai ca nu stim....sau avem prieteni cu prieteni ciorditori....stii tu cum e cercul vicios.......poate ai printre ei:P acuma depinde cum asimilam cuvantul prieteni......POATE CUNOSCUTI AR FI MAI BINE.. buci sa aduci inapoi bucata de kit de m..ca stiu eu ca tu ai luat o :PPP si dupa aia ai vrut sa iei si rotile si farurile si ursu cu totul
INTERCEPTOR
Mar 31 2009, 11:41 PM
nu mi fac probleme cu tine ca stiu ca esti dus ca mine si stii de gluma...ps am vazut langa bby iubirica si m au apucat pandaliile..morti masi de negriciosi imputiti si spurcati cu toata rasa lor si cu manelele lor si cu satrele lor si cu romani care s au tiganizat:(( innebunesc.pe unde o fi saracuta si ce o mai face masinuta mea?
INTERCEPTOR
Mar 31 2009, 11:54 PM
ps .stiu ca tu i ai trimis pe sturza aia
INTERCEPTOR
Apr 21 2009, 10:47 AM
bandou furat .capac roata furat.far spart in incercarea de a fi furat..........masina merge se munceste la interior se mai schimba pe acolo se mai spala
usor usor.........pe la mecanica diverse.....a stat 1 an la niste tigani care au batjocorit o au smuls prin interior au rupt .....asa mai departe
edutxu
Apr 21 2009, 04:32 PM
un urs care mi place si mie

chiar imi place maxim, d mult n am vazut un urs care sa ma impresioneze....sau doar din cauza ca ma gandesc la motorasul ala
haristeas51
Apr 21 2009, 06:45 PM
Frumos, imi place in special ca este rosu.
Off.. Apropo de furat , m-au pradat si pe mine in noaptea de joi spre vineri. Am ramas fara bandourile laterale...

. Cand m-am trezit si am vazuto imi venea sa plang.
INTERCEPTOR
Apr 21 2009, 07:24 PM
eee tre sa te obisnuiestii cuu idee ca politia e prietena lor si nu va face niciodata nimic atata timp cat este corupta.cel putin te multumesti ca alta pisica va arata frumos cu bandourile tale.
Ciupanezu
Apr 21 2009, 08:05 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 21 2009, 08:24 PM)

cel putin te multumesti ca alta pisica va arata frumos cu bandourile tale.
Să se aleagă praful mai bine de toţi infecţii care fac comenzi la hoţi şi care-şi cumpără maşini pentru băşini şi impresii.
alex230ro
Apr 21 2009, 08:11 PM
deja ma bucur ca nu am cine stie ce pachet M pe masina

+ ca pentru compact mai subtire cu comenzile
Sportivu
Apr 22 2009, 03:02 AM
io ce sa mai zic...ca am innebunit cand mi-au saltat 3 din cele 4 capace de la BBS-uri? ....al 4-lea n-au putut ai dreq, ca nu se desfacea asa usor... da-le-ar buba...sa le dea..
reactor_share
Apr 22 2009, 12:44 PM
Eu chiar ma bucur ca stau in Iasi. Nu prea stiu cazuri de acest gen in Iasi. Desi, ce sa zic, m-ar tenta niste capace din bara fata, dar oricum nu as apela la solutii de acest gen. Frumusica foc masinuta!
INTERCEPTOR
Apr 22 2009, 01:19 PM
sincer si eu as fi preferat sa mi ia rotile cu tot sau oglinzile decat tot e 34..da asta e
evildeath
Apr 22 2009, 02:33 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 22 2009, 02:19 PM)

sincer si eu as fi preferat sa mi ia rotile cu tot sau oglinzile decat tot e 34..da asta e
zona aia a ta e plina de ciorditori ordinari...turcaleti...ciori....si neterminati
cat am avut masina la florin(e12 men) in fata alea 2 luni mi-au furat 2 capace de la jante al 3-lea l-au spart ... al 4-lea l-au lasat ...mi-au furat busonu de la benzina(normal fortand usita) mi-au futut o bata in spate .... mi-au furat pana si busonul de la ulei...sa-i futa cainii de ciorditori si sa le cada rotile cand merg cu 200 la ora cu tiganiile lor si cu capacele mele pe ele...macar nu si-au facut tot setu pisam-as pe ei ...
si sa nu uit...au incercat sa-mi fure oglinda cu tot cu carcasa nu stiu de ce nu au reusit cert e ca mi-au strambat tot triunghiul de pe usa unde se prinde.....
INTERCEPTOR
Apr 22 2009, 05:37 PM
facem club de furati??? ti a luat ceva marfa de pe ea..sunt aia de prin chitila damaroia si zonele adiacente care se ocupa de zeci de ani de ciordeles pilitia stie ,da nu le face nimic....ca le mai scapa si lor cateva sute de euro
evildeath
Apr 22 2009, 11:06 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 22 2009, 06:37 PM)

facem club de furati??? ti a luat ceva marfa de pe ea..sunt aia de prin chitila damaroia si zonele adiacente care se ocupa de zeci de ani de ciordeles pilitia stie ,da nu le face nimic....ca le mai scapa si lor cateva sute de euro
trist...foarte trist...
ar trebui sa punem bani si sa-l clonam pe vadim tudor cu un kalashnikov in toate cartierele cu tigani...

)
butcky
Apr 22 2009, 11:23 PM
QUOTE (evildeath @ Apr 23 2009, 12:06 AM)

trist...foarte trist...
ar trebui sa punem bani si sa-l clonam pe vadim tudor cu un kalashnikov in toate cartierele cu tigani...

)
Degeaba-l clonam! Trebuie sa votam originalul
Acum ca a trecut in opozitie, nu mai are nici o forta. Bun - rau, nebun sau cum mai zicea lumea, era bine cu el acolo ca le mai dadea unora peste bot si ii punea la respect!
Sorry pt off-topic.
INTERCEPTOR
Apr 23 2009, 09:25 PM
degeaba.nu faci mare lucru cu 1 om..trebuie o armata sa ne scape de raia asta de acuma.si care a tot fost de prin 89 incoace... altfel ne ingroapa astia de vii
INTERCEPTOR
Apr 25 2009, 01:10 PM
a
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.