Help - Search - Members - Calendar
Full Version: american justice
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Robert
QUOTE (jaffar)
sintem o natie ratata oricum.

Spre deosebire de alte natii, care isi apara cetatenii chiar cu pretul unor minciuni / ineptii cusute cu ata alba:

"Curtea Marţială de la Quantico Virginia a hotărât că puşcaşul Cristopher VanGoethem e nevinovat pentru uciderea din culpă a lui Teo Peter şi pentru adulter. În schimb, a fost găsit vinovat pentru fals în înscrisuri oficiale şi obstrucţionarea justiţiei, infracţiuni pentru care ar putea primi 10 ani de închisoare.
Avocatul puşcaşului marin, Phill Steackhouse, ne-a declarat, după ultimul termen al procesului, care a avut loc luni seara (ora Virginiei), că a cerut să se renunţe la acuzaţiile de omor prin neglijenţă şi adulter. "Pentru acuzaţia de omor, nu a fost chemat nici un martor care să spună că, într-adevăr, l-a văzut pe domul Teofil Peter în acel taxi. Eu nu spun că domnul Peter nu a fost în acel taxi, dar aceste lucruri trebuie probate, pentru că acuzaţia de omor a survenit în urma faptului că sergentul VanGoethem a intrat cu maşina în acel taxi", ne-a declarat maiorul Steackhouse. L-am întrebat, în acest caz, pe avocatul puşcaşului marin dacă hârtiile întocmite la momentul accidentului de poliţia bucureşteană, în care se scrie că Teo Peter era în acel taxi, nu sunt de ajuns. "Raportul Poliţiei nu este probă în proces", ne-a răspuns maiorul Phil Steackhouse.

Articolul complet, ziarul "Adevarul"
io's®
QUOTE (Robert)
QUOTE (jaffar)
sintem o natie ratata oricum.

Spre deosebire de alte natii, care isi apara cetatenii chiar cu pretul unor minciuni / ineptii cusute cu ata alba:

"Curtea Marţială de la Quantico Virginia a hotărât că puşcaşul Cristopher VanGoethem e nevinovat pentru uciderea din culpă a lui Teo Peter şi pentru adulter. În schimb, a fost găsit vinovat pentru fals în înscrisuri oficiale şi obstrucţionarea justiţiei, infracţiuni pentru care ar putea primi 10 ani de închisoare.
Avocatul puşcaşului marin, Phill Steackhouse, ne-a declarat, după ultimul termen al procesului, care a avut loc luni seara (ora Virginiei), că a cerut să se renunţe la acuzaţiile de omor prin neglijenţă şi adulter. "Pentru acuzaţia de omor, nu a fost chemat nici un martor care să spună că, într-adevăr, l-a văzut pe domul Teofil Peter în acel taxi. Eu nu spun că domnul Peter nu a fost în acel taxi, dar aceste lucruri trebuie probate, pentru că acuzaţia de omor a survenit în urma faptului că sergentul VanGoethem a intrat cu maşina în acel taxi", ne-a declarat maiorul Steackhouse. L-am întrebat, în acest caz, pe avocatul puşcaşului marin dacă hârtiile întocmite la momentul accidentului de poliţia bucureşteană, în care se scrie că Teo Peter era în acel taxi, nu sunt de ajuns. "Raportul Poliţiei nu este probă în proces", ne-a răspuns maiorul Phil Steackhouse.

Articolul complet, ziarul "Adevarul"

am ramas uimit cand am vazut la stiri sad.gif asa ceva nu se poate, dezgustator, mi-e sila de ei, ....sax :puke:
COObra
omu zice probabil ca nu a fost el, ca nu a facut accidentul, ca nu a fost teo in masina, etc........
dar l-au acuzat de minciuna in acte oficiale......care-i minciuna?
iar eu zic ca 99% nu soldatul ala a fost in masina, doar acopera pe cineva de mai sus
hai ca suntem offtopic si de cacat (ca natie adica)
ve
de ce nu asteptam noi sa se dea condamnarea? dupa aia putem sa vorbim cat vrem. probabil ca o sa ia vreo 10 ani de inchisoare.

cat despre omor, din cate imi aduc aminte intersectia nu era semnalizata corespunzator. la ei conteaza si asta. eu asi fii judecat si ceva responsabili cu semnele de circulatie din bucuresti
da_joint
Asta e justitia americana... libertatea lor ....corectitudinea lor????? :puke:
Ionut
am ramas si eu uimit de hotararea justitiei americane....asta ne arata inca odata, ca suntem prea mici si ca toata lumea isi bate joc de noi....oricum de kkt natzia asta americana in frunte cu georgica al lor.."afara cu americanii din tzara"!!!!!
alex230ro
O singura urare pt Georgica si restul hamericanilor :finger: :finger: :finger:
ve
QUOTE (jaffar)
ce anume nu e semnalizat corespunzator ? indicatoarele de prioritate si cedeaza sint cit china, semaforul merge toata noaptea din cite retin, si e suspendat in centrul intersectiei, deci e vizibil. plus ca nu era prima oara cind trecea p-acolo in aproape 3 ani, asa ca nu se pune problema ca nu stia care e prioritatea. in intersectia aia s-au intimplat o gramada de accidente similare, din acelasi motiv: un idiot cu un gip, noaptea, cu pretentii de prioritate de gabarit. eu am vazut unul similar pe viu: un gip grand cherokee a venit de pe polona, a intrat pe rosu cu mare viteza si a luat un taxi (culmea, tot taxi... la cit ii iubesc eu, totusi in cele 2 cazuri n-aveau nici o vina) care venea pe verde, pe dacia. taxiul a ajuns la vreo suta de metri, pe polona, infipt intr-un stilp, iar jeepul rasturnat in chioscul ambasadei de pe colt. nu mai stiu ce numere avea, dar parca nu era CD, situatia era oricum 99% similara.

eu nu sustin ca tipul e nevinovat de accident ci numai ca haosul de la noi a fost folosit de avocatii aia (si erau incompetenti daca nu il foloseau) ca sa-l scape de acuzatia de omucidere.
poate acum functioneaza toata noaptea semaforul dar la momentul accidentului era pe galben intermitent. semnul de cedeaza trecerea era dupa un pom si nu se vedea decat cand ajungeai langa el (semne din astea ascunse sunt peste tot prin bucuresti). de asta s-au folosit tipii si au reusit sa convinga juriul (e suficient sa fie un singur jurat care nu e convins de omucidere). sa nu uitam ca acolo juriul decide verdictul si nu judecatorul. acelasi juriu a decis totusi ca e vinovat de obstructionarea justitiei (pedeapsa 10 ani fata de 3 ani pentru omucidere involuntara). trebuie sa vedem ce pedeapsa o sa primeasca.

cat despre factul ca nu a fost judecat in romania e normal pentru ca si cetatenii romani, membrii ai misiunilor diplomatice, au imunitate si se bucura de acelasi tratament acolo.

cat despre cetatenii romani judecati in romania pentru accidente de circulatie mortale sa nu mai vorbim. cei mai multi scapa nepedepsiti. eu cred ca individul ar fi preferat sa fie judecat in romania.
neamih
mdea, ca de obicei mass-media de la noi tinde sa induca in eroare

la noi in tara e o problema cu procedura si cu incompetenta incepand de la cel mai inalt nivel si pana la ultimul

chestiunea asta cu procedura este esentiala pt justa solutionare a cauzelor, intocmirea eronata a unui proces verbal nu numai ca poate salva un om vinovat dar poate baga pe altul dupa gratii

spuneam de mass-media, cu atatea tocsouri de rahat...

l-au facut pe Razvan Ungureanu in toate felurile.... pai frate rolul Ministerului de Externe este eventual acela de a pune la dispozitie Ministerului Justitiei, caile diplomatice pt solutionarea problemei, nu de a gasi solutii. dupa parerea mea Ministerul Justitiei ar fi trebui sa faca mai multe demersuri prin Min de Justitie
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.