Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar diferential autoblocant e30 raport 4.10
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
razva22ar
cumpar diferential autoblocant e30 raport 4.10 cine ma poate ajuta ??? mellow.gif
Shark
Si eu caut da' ... vad ca nu prea sunt!
razva22ar
chiar nu are nimeni de vanzare blocant 4.10?????????
tkd_wtf
am eu unul 3,45...
BMWe30
am eu blocant de urs 4.27 de ix. pret 250euro
razva22ar
va multumesc dar eu vreau doar 4.10
Alexutzu_targoviste
QUOTE (razva22ar @ Apr 17 2009, 08:52 PM) *
va multumesc dar eu vreau doar 4.10

am eu 2 4,10 , dar nush dak este blocant asta , unu e dat jos de pe masina si unu este pe , le incercam si vedem dak sunt ce va trebuie

razva22ar
da-mi un nr de tel.multumesc
LEX
3.91 tzipla .. daca vrei ..
razva22ar
chiar nu se gaseste diferential autoblocant raport 4.10??????????????????
LEX
Inca e valabil blocantu 3.91 la 250 euro .. tzipla.. mai scurt de atat nu prea cred ca gasesti...
razva22ar
QUOTE (LEX @ Sep 24 2009, 10:39 AM) *
Inca e valabil blocantu 3.91 la 250 euro .. tzipla.. mai scurt de atat nu prea cred ca gasesti...

e cam scump huh.gif
LEX
Scump? Scuze.. scump? Scump un blocant care se dadea acu 2-3 luni cu vro 300 euro de pe masini rupte deja la drift? Scump pentru un blocant luat de pe o masina d afara acum 2 luni tzipla cu ulei nou si nerupt la drift?
Bine uite cum facem: da-mi 200euro pe el dar il scoti tu de pe masina. E bine asa?
316i
LEX> Vezi ca grupul care i l-ai vandut lui Teo uruie. Sper ca nu e si asta la fel de "tzipla".
LEX
Grupul care i l-am vandut lui Teo nu uruia nu facea nici un zgomot si mergea perfect in momentul in care i l-am dat. I-am facut proba inainte sa il vand. Ce a facut cu el dupa nu este treaba mea:) Si ca fapt divers orice piesa care o cumperi sh trebuie sa ii completezi tu ulei sau etc ca sa fii sigur. Trebuia sa aibe grija. Eu cand i l-am probat a fost foarte happy de el. Caz inchis. Iar cat despre asta chiar E tzipla:) Am pus EU ulei acu 1 sapt, si proba se poate face la orice ora. Sal
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.