Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme la motor
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E34
iulian80
Va salut,de ceva timp au aparut unele probleme in mersul motorului,indiferent daca o pornesc la cald sau rece porneste urat in sensul ca invarte cam mult la automat,iar uneori porneste innecat(sper ca m-am exprimat corect),la relantiu are un usor tremurat,in interior se simte cel mai bine,relantiul oscileaza intre 100 200 rpm,iar daca pisc acceleratia usor de mai multe ori da sa se innece de oprit nu se opreste motorul dar face foarte urat iar relantiul scade foarte mult si urca,daca o turez in 5 6000 la relanti scoate mult fum,in mers are unele momente cand baga frana de motor cu toate ca o accelerez dureaza 2 3 secunde.Pana acum i-am schimbat sonda lambda(cu una noua), am curatat debitmetrul si IACV.Eu suspectez acestea doua din urma si va intreb daca poate sa fie si de la altceva?Va multumesc
bartro
Dupa ce ai schimbat sonda nu s-a modificat comportament?
MeHigh
verifica si bujiile, injectoarele, fisele, bobinele, FPR (fuel pressure regulator - e in capul rampei de admisie) cat si vacuumurile de la motor.
capitanu
Cum ai curatat debitmetrul ca sigur e de la el?
La motoarele m20 debitmetrul e volumetric (ala cu portita) si daca l ai desfacut atunci sigur nu mai face contact lamela pe pelicula aia de grafit.
Daca debitmetrul nu a mai fost desfacut pana acum problema se rezolva destul de repede prin repozitionarea lamelei pe un segment proaspat de grafit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.