yo_bava
Mar 22 2009, 02:04 AM
Deschid acest topic...avand ca scop...parerile voatre despre masina mea....e in situatia de constructie...vreau sa iasa ceva Extrem din ea! Spuneti parerile voastre referitor la cum sa arate....as vrea sa vad care are imaginatie si care nu....eventual poze !
elvislorin
Mar 22 2009, 08:51 AM
in afara de faptul ca nu ai nimerit locul unde sa pui topicul mai pot sa iti spun atat...nu imi place ce ai facut in pozele alea
Ciupanezu
Mar 22 2009, 09:35 AM
E30-ul este o maşină clasică.
Nu se pretează la tuning extrem, e păcat de ea.
Mihai_AMD
Mar 22 2009, 10:08 AM
lol tocmai aici la vanzari te-ai hotarat sa ne prezinti masina?!
cum zice si ciupanezu,lasa ursu in pace,a devenit masina clasica,nu se mia preteaza la tuning d-asta,poate in cel mai rau caz un tuning cu un kit m tech original
daca te-ai inspirat de la alti ursi cu tuningu asta,era valabil pana acu cativa ani cand de exemplu nu era chiar asa clasic....dar deja ursii au depasit 25de ani de cand s-au scos si nu-i mai sta in fire sa-l tunezi extrem
parerea noastra
elvislorin
Mar 22 2009, 10:08 AM
mie imi miroase a 4tuning kid...dar poate ma insel...rog un moderator sa mute topicul in alta parte
yo_bava
Mar 22 2009, 10:52 AM
Era tarziu in noapte cand l-am deschis....ma scuzati...oboseala...si cautam si piese pt el...dap rog a se muta unde isi are locul...multumesc !
yo_bava
Mar 22 2009, 11:08 AM
QUOTE (yo_bava @ Mar 22 2009, 10:52 AM)

Era tarziu in noapte cand l-am deschis....ma scuzati...oboseala...si cautam si piese pt el...dap rog a se muta unde isi are locul...multumesc !
Rog a se inchide topicul....l-am deschis unde trebuie. 10X
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.