Help - Search - Members - Calendar
Full Version: taxiurile din bucuresti
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
florin83
e bine zic eu..
eu sper sa dea o lege sa nu mai existe taxiuri tunate cu oua kinder la antena, embleme de "em", beculete la stergatoare, zeci de prize de aer.. puse invers, etc.
eu ma intreb cum de le da voie firma de la care sunt.. :drool:
sixx
100% DE ACORD !

Imi aduc aminte de cand lucram prin tari civilizate, de ex. Anglia, si de fiecare data cand chemam un taxi, abia asteptam sa vad ce masina-noua-sub-10000km-aproape-full-option o sa imi mai vina.
Iar despre bunul simt al soferului, chiar nu isi are rosul nici o comparatie.
TiL
Traim intr-o "economie" de consum asa ca cei de sus nu vor face altceva decat sa incurajeze consumul. E bine sa dispara daciile gaurite in care ti-e frica sa te urci, dar cred ca mi-ar parea rau sa dispara masini (aici ma refer in special la mertzuri, ca astea se tin mai bine) care au facut oarece istorie auto.

Bineinteles ca e o manevra facuta de distribuitorii de masini noi...
SUPERBEC
eu am auzit altceva...

din 2007 pe taxi
-obligatoriu airbag pasager,AC,maxim 3 ani vechime

btw eu nu pot sa suport aparatul de taxat.. tot timpu ma gandesc ca as putea musca din el la cel mai mic accident.
cc_seat
Mie mi-au placut taxiurile din Olanda. Sunt masini "civile", orice culoare, fara sah, fara caseta luminoasa...... fara nimic pe ele. Singura deosebire e numarul de inmatriculare, care este pe fond alb. SUPER civilizat.
SUPERBEC
QUOTE (cc_seat)
Mie mi-au placut taxiurile din Olanda. Sunt masini "civile", orice culoare, fara sah, fara caseta luminoasa...... fara nimic pe ele. Singura deosebire e numarul de inmatriculare, care este pe fond alb. SUPER civilizat.

mda si 2 euro pe km
dc crezi ca sunt toti biciclisti biggrin.gif
TiL
Cred ca mai degraba intrebarea trebuie pusa invers: de ce crezi ca iti iau 2 euro? biggrin.gif
cc_seat
QUOTE (SUPERBEC)
dc crezi ca sunt toti biciclisti biggrin.gif
Pt ca la anumite ore, ajungi mai repede la destinatie cu bicla smile.gif
kali
QUOTE (SUPERBEC)
eu am auzit altceva...
btw eu nu pot sa suport aparatul de taxat.. tot timpu ma gandesc ca as putea musca din el la cel mai mic accident.

in Viena majoritatea taxiurilor au aparatul de taxat - un display incorporat in oglinda retrovizoare interioara ... iar in aeroport nu gasesti decit MB E-Classe negre - aparent nou-noute ... dar tot cam la 2E/km
sixx
Din cat imi aduc aminte, in UK aparatul "pleca" cu 2 sau 3 lire, insa in pretul ala erau inclusi vreo 2-3-4 kilometri. abia dupa ce mergeai kilometri aia, inceprea sa creasca suma cu.. ~ 1 pound / mila parca (ziua).
Viper05
la mine nu au voie sa functioneza ca taxi masinile mai vechi de 8 ani..

chestia cu 3 ani mi se pare exagerare
SUPERBEC
la tine in tg mures? biggrin.gif
io'sŪ
eeee, au spus si ei 3 ca sa se ajunga la 5.... nu stiti cum e pe la noi!
INTERCEPTOR
masinile ca masinile.dar barzoi care le conduc ??cu aia ce se intampla.ce este prea multe prosti .doamne si am parte de ei de la ora 18 pana la ora 3 noapte.:(ma disperat sofatul lor S.F.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.