Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand JANTE 17 E34, E39 - 350 EURO
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
reactor_share
Vand jantele din poze. Se potrivesc foarte bine pe E34 dar si pe E39.
Nu stiu ce firma sunt. Problema e ca din Tg Mures la Iasi, am luat ceva gropi si le-am strambat. Nu au fost sparte. Acum sunt indreptate, dar nu imi permit sa le tin din cauza drumurilor din IASI, care nu sunt stralucite.

Din cauza asta, au si un pret pe masura: 350 de EURO. Astept oferte si pareri.
Am sa pun si poze cu ele ca sa vedeti unde au fost indreptate. Doar cele de pe fata, spatele e 100% ok.

Jantele se dau fara cauciucuri care oricum erau terminate. Le-am aruncat la vulcanizare ca sa nu imi mai ocupe in portbagaj.
lucian
de obicei nu-mi dau cu parerea, dar daca ai zis ca astepti pareri si oferte, parerea mea este ca sunt cam scumpe.
sunt unele de vanzare mai sus la 280 e cu tot cu gume.
bafta!
El3ctr0n
man zimi ultimul pret...sunt interesat....
reactor_share
QUOTE (El3ctr0n @ Mar 23 2009, 07:34 PM) *
man zimi ultimul pret...sunt interesat....

1000 de RON. Le tin degeaba si ma uit la ele. Ce zici e un pret bun?

QUOTE (lucian @ Mar 19 2009, 04:03 PM) *
de obicei nu-mi dau cu parerea, dar daca ai zis ca astepti pareri si oferte, parerea mea este ca sunt cam scumpe.
sunt unele de vanzare mai sus la 280 e cu tot cu gume.
bafta!

Nu-i nimic, ca de aia e forum, ca sa poti sa iti dai si cu parerea. Nu stiu ce anunt ai vazut. Eu m-am uitat la ceva anunturi si jante pe 17 am vazut de la 400 de E in sus, in functie de firma.
Oricum sunt pe 17. Probabil ca un pret de 1000 de ron e... mai bun?
reactor_share
Poze Noi cu ele.
In poze, zona ingalbenita e de la operatiunea de indreptare a jantelor. Pret negociabil.
El3ctr0n
da man le vreau...
vorbim pe mess....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.