neamih
Jan 31 2006, 07:17 PM
in contextul anuntatelor scumpiri la benzina, rca, impozit auto va prezint ultima ghidusie... ea deja circula pe strazile Bucurestiului, cu un numar de telefon mobil... oare nu se inmatriculeaza???
florin83
Jan 31 2006, 07:18 PM
suna si tu la nr ala si intreaba
525da
Jan 31 2006, 09:59 PM
Moarte curata...te pocneste careva cand esti in "cutiuta".Ar fi buna,la ...golf,dar nici acolo,ca nu e decapotabila...dupa cum arata,functioneaza cu...ulei de gatit!
E gratis?
alexandru_83
Jan 31 2006, 10:20 PM
QUOTE (525da)
Moarte curata...te pocneste careva cand esti in "cutiuta"
Am mai vazut eu accident cu Matiz rasturnat de motocicleta
ccc
Jan 31 2006, 10:23 PM
Nu cumva e facuta in India?
cristic
Feb 10 2006, 11:03 AM
asta e direct cosciug, te baga in pamant cu tot cu masina, a o avea dotare standard un cd/caseta cu "vesnica pomenire"?
neamih
Feb 14 2006, 07:40 PM
Un nou model de moped cu patru roti, disponibil în România
Firma Reva România, specializata în comercializarea de scutere si autoturisme electrice, a lansat pe piata româneasca un motocvadriciclu usor - Microcar, disponibil în trei variante - Generic, Dynamic si Preference la preturi cuprinse între 8.889 de euro si 10.299 euro fara TVA.
Motocvadriciclul, produs în Franta, poate fi condus de la vârsta de 16 ani si nu necesita înmatriculare, în România fiind asimilat mopedelor.
"Ne-am propus sa vindem 12 unitati în fiecare trimestru. Publicul tinta va fi compus din femei sau persoane cu vârsta de 16 - 18 ani, dar si din cei care nu au reusit sa obtina, din diverse motive, un permis de conducere. Din pacate, nu ne putem adresa si persoanelor în vârsta, cum se întâmpla în Franta, din cauza veniturilor scazute ale acestei categorii", a declarat agentiei MEDIAFAX, directorul companiei, Cristian Dan.
Modelele MC1 si MC2 sunt echipate cu un motor diesel de 0,5 litri si 5,4 cai putere care asigura un consum de 3,5 litri la 100 de kilometri.
Autovehiculul are o lungime de 2,8 metri, o latime de 1,5 metri si o înaltime de 1,42 metri. Modelul are o masa proprie de 350 de kilograme si o masa utila de 630 de kilograme si poate ajunge la o viteza maxima de 45 km/h.
Dotarile de confort includ, în functie de versiune, geamuri electrice, scaune din piele, încrustratii din lemn si aluminiu, sasiu din aluminiu, ABS, frâne cu discuri ventilate atât pe rotile din fata cât si pe cele din spate si airbag pentru sofer.
Reva România, înfiintata în anul 2003, comercializeaza pe piata româneasca scuterele Gopop si automobilele electrice Reva.
mike.omega
Feb 19 2006, 05:06 PM
La tembelizor nenea gaboru a zis ca eventualu propietar(cine o dat 10000 de euroi pe chestiunea asta nu stiu!) trebuie sa treaca un teste de legislatie :unibrow:
Pe mine unu ma ingrozeste ideea sa iasa astia pe strada fara pic de legislatie citita :finger: Azi numai mi-au intors 3 in fata pe bvd mare, pe line continua(dubla chiar) si culmea dupa ce claxonez si opresc ca nu le fac praf masinile tot pe mine ma injura :retard: