Help - Search - Members - Calendar
Full Version: urs pt piese
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
INTERCEPTOR
se dezmembreaza un urs..........motor impecabil.18 m 40 parca complect cu cutie cu tot anexe etc pret 500 euro...axa cu came noua tacheti noi distributie noua....am facut eu motorul acum 1 an.nu are punte cu discuri...si nu prea a mai ramas mare lucru din el...intrebati daca va inter ceva si ca zic ce mai este
Shark
Spune-mi te rog, motorul il desfaci sau il dai numai complet? Pe mine ma intereseaza doar jumatatea superioara, toata, (chiuloasa, came, tacheti, supape, toate..) ca eu am M40B16 si doar aia e la fel. Daca da, spune-mi si un pret. Multumesc.
mario.b
Ma combin si eu la baie de ulei. daca desfaci motorul. un pret nenea Florin. Multumesc anticipat. BTW instalatie electrica de la geamuri + macarale pt coupe + butuci usi + contact + butuc portbagaj + cheie , torpedou este ?
INTERCEPTOR
setul de butuci din ce stiu eu ..este.....
motorul este pacat sa il desfac........totul nou distributie noua.........imi este mila pur si simpluu.
Shark
Pai sa nu-ti mai para rau Florine, tot ce-i nou imi dai mie, si restul vechi ramane... biggrin.gif Totul ajunge pe dragul meu E30!
Acum lasand gluma la o parte, chiar ma intereseaza chestiile alea. Daca te hotarasti cumva sa il desfaci, te rog sa ma anunti. Daca era 1.6 chiar il luam pe tot, dar din pacate cu 1.8 intreg nu prea am ce face...
De dragul anuntului, poti sa ne spui exact ce e nou pe el? Axa came, tacheti, pastile supape, curea, intinzator, rulment si mai ce? Ai schimbat si arcuri supape? Ai refacuta scaune, ai planeizat ciuloasa (cum se cheama exact procesul asta?), povesteste-ne un pic (daca ai timp) ce ai mai facut la el.
INTERCEPTOR
arcurile la supapa sunt cele vechi .la fel si sigurantele si supapele.
s a planat chiulasa sau refacut scaunele la supape semeringurile la supapa schimbate .deci tot ce se poate face.
distributie curea si intinzator noii si altceva nu prea maia veam ce sa i fac ...restul am spus deja tacheti pastile axa .noi noi

restul vechi.........sunt in stare f buna...gen bloc cuzineti segmenti
mario.b
cu butucii aia cum a ramas? mai imi trebuie si tampoanele de motor pentru m40.
Shark
Florine, cum mai sta treaba cu motorul ala? Ti-a mai trecut mila de el, ca sa-mi dai si mie jumatatea de motor care imi trebuie? Sau poate l-ai dat de tot deja?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.