Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand un matiz si un opel corsa
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
INTERCEPTOR
matiz din 2003 alarma inchidere pe fata trapa electrica webasto aer cond si albastru metalizat.22200de km.jante strambe pe fata o bataie pe dreapta .4500 disc.
opel corsa albastru mot de 1000 3 cil.am 2000 si cvea nu stiu sigur 2001 2002 in stare f buna .4600 discutabil
akajohn
mai e valabil anuntul?

ce intelegi prin bataie pe dreapta?

Corsa are ceva pe ea (aer, servo, etc)... zii repede... de fapt mai esti membru ca vad guest la semnatura...
Darren
E membru, dar se alinta.
akajohn
mi-a dat emotii....smile.gif tocmai acum cand le-am dat cu flit definitiv celor de bmwclub... :axe:
INTERCEPTOR
matizul sa dat.avea un pivot care batea.si trebuia schimbat.mai e corsa.cred.nu stiu ce are pe ea..membru??in nici un caz nu mai sunt membru .sunt un guest .just guest.membru o sa fiu cand o sa existe un club in care nu vor mai fi sefi si impuse regulei personale.
Darren
QUOTE (florin77)
membru o sa fiu cand o sa existe un club in care nu vor mai fi sefi si impuse regulei personale.

Pai intr-un club o sa fie clar un presedinte (tot un fel de sef) tongue.gif
Dar ai vazut tu pe aici sefi? si reguli personale???
Da-mi detalii te rog (pe privat daca nu poti sa le scrii in public), ca m-ai facut curios. te rog.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.