Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Puturosu meu
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
AndrEI_VN08RSK
Imi iau si eu inima in dinti si fac un topic aici cu puturosu meu rolleyes.gif

Aici abia o luasem , august 2008 laugh.gif Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment

Prin decembrie primeste stopuri , jante , o bagheta crom ( pe care am pierdut-o intre timp ) , geamuri la faruri noi , angel-eyes , grile negre Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment

Si prin ianuarie niste carbon + niste inele la ceasuri bord unsure.gif Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment

Intre timp a primit si un interior de piele si un tips la toba si urmeaza niste suspensii sport , rame shadow-line + bandouri fara crom ( cam greu dar incercam ) , imbracarea trimurilor in folie carbon , fundalul la ceasuri gri ... si daca imi mai sparge capu' vreo idee o sa postez laugh.gif . Poze cu ultimele "modificari" dupa ce termin cu interiorul ... blush.gif
Silviu
Frumoasa evolutia puturosului .
Am si eu o curiozitate : cat iti consuma in oras/la drum lung si cum mergi cu ea ?
AndrEI_VN08RSK
QUOTE (Silviu @ Mar 17 2009, 02:32 PM) *
Frumoasa evolutia puturosului .
Am si eu o curiozitate : cat iti consuma in oras/la drum lung si cum mergi cu ea ?

Nu am stat sa-i fac consum fiindca nu prea ma intereseaza aspectul asta la o masina ... dar sa zicem 8 in oras si 9-10 in afara ( ma cam dau la ea )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.