Am ramas fara permis si o amenda de 540 ron! 117km/h pe Kiseleff. Eram cu Hornet-ul. Recunosc ca mergeam tare, dar mai erau si altii cu masini care mergeau in paralel cu mine. Dintre toti aia au mai oprit un Kia Sorento (sau asa ceva... SUV) si s-a dat jos un nene care avea o geaca tot cu KIA, deci cred ca lucreaza acolo. Lui i-au dat drumul fara sa-i faca nimic chiar daca venise si Solenza rosie care avea radarul si am vazut clar pe monitor 120 km/h.
Daca am gresit, ok! Sa mi se ia permisul! Dar sa fie legea pentru toti!

Cat am stat acolo au mai oprit cateva masini si ceilalti soferi spuneau ca mergeau in rand cu ceilalti! De ce au fost opriti doar cativa?
Am dat acum cateva telefoane ca sa vad cum il scot pe o luna si am aflat DIN SURSE FOARTE SIGURE (din interior) ca au target (plan) in fiecare zi. Mi s-a mai zis (tot din surse foarte sigure) dar nu stiam ce sa cred...

Acum ca am aflat de la 2 persoane diferite, inseamna ca asa e! Nu e normal sa iasa pe strada ca la vanatoare! Sunt ca niste hiene! In loc sa te bucuri ca vezi politia pe strada stai cu frica sa nu-ti iei vre-o amenda ca sa-si faca ei planul.
Ce urmeaza sa fac? O sa-mi scot numarul, care momentan e prins in nituri si cu suport de plastic (ca am zis sa fiu legal) si-mi fac dispozitiv de rabatare sau si mai sigur il indoi! Daca ma opreste imi continui drumul!
Cred ca am mai povestit...
Acum cateva luni am avut un incident cu un politist. Eram in masina cu prietena (fosta). Masina parcata de 5 minute. A venit un logan de la rutiera, s-a dat jos politistul din dreapta, mi-a deschis usa si mi-a cerut actele. M-am si speriat

Il intreb ce s-a intamplat si-mi spune ca nu am centura. I-am spus ca nu am actele dar totusi sa caut in portofel (recunosc ca nu prea tin actele cu mine pt ca le pierd). Am scos portofelul, m-am uitat unde stiam ca le tin si nu erau. Am inchis portofelul iar politistul a spus sa mai verific inca o data. Am scos din nou portofelul si el... SURPRIZA... imi ia portofelul din mana si fuge cu el in masina! M-am dus dupa el, i-am deschis usa si mi-am recuperat portofelul. Au sarit amandoi politistii din masina si ma alergau in jurul loganului tipand "Prindel! Stai! Incatuseaza-l!" Toate astea se intamplau pe la 2 dimineata.
El NU avea dreptul sa-mi ia portofelul din mana! Asta e furt! Oricum... povestea e mult mai lunga. S-a ajuns la Motoc (cine-l cunoaste...), dosare, declaratii, tribunal si apoi la parchet. L-au gasit vinovat pe politist! Intr-un final am dat o declaratie la parchet (in spatele spitalului Coltea) cum ca vreau sa incetez urmarirea penala impotriva politistului sau ceva de genu. Mi se facuse mila de el! Acum regret! Trebuia sa merg pana la capat! Sa se invete minte!
Legat de radarul de azi... imi pare rau de amenda ca vroiam sa-mi iau o geaca noua pt motor ca tot sunt reduceri