Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW M6
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
poleposition
Nu am mai intrat ceva vreme pe forum... primul BMW a fost E34, apoi E60, acum am M6-le asta si un seria 1 120d. Deci oarecum, fan BMW declarat. smile.gif

asta e M6-le:
Vlad_RLG
Asta e mai mult decat o masina...e un ViS pt multi dintre noi. Sa ai grija de ea, sa aiba si baiatu` tau ///M6 la 18 ani smile.gif))
poleposition
multumesc, dar eu sper sa nu aibe M6 la 18 ani smile.gif ... cum spuneam mai sus, primul BMW a fost un e34, responsabilitatea nu este neaparat o trasatura la varsta aceea wink.gif
Shark
Ah, ce-mi place V10-le ala!! O bijuterie! Sa ai grija de ea si s-o pastrezi frumoasa. Spune-mi te rog, fantele alea doua din consola centrala, de sub butoanele de la clima, sunt DVD si NAVI?
poleposition
@shark: sunt fantele pt CD player si mai jos cea pt DVD/Navigatie.
Vlad_RLG
QUOTE (poleposition @ Mar 11 2009, 10:37 PM) *
multumesc, dar eu sper sa nu aibe M6 la 18 ani smile.gif ... cum spuneam mai sus, primul BMW a fost un e34, responsabilitatea nu este neaparat o trasatura la varsta aceea wink.gif

acum depinde si de tine... tata a avut incredere sa-mi dea un 2.5 in mintile lui la 18 ani si jumatate... oricum cand o sa aiba el 18 ani 507 cai nu o sa mai fie atat de multi, la cat de repede avanseaza tehnologia.
ON: te gandesti la un tuning, sau o lasi asa stock?
poleposition
nu demult negociam cu HAMANN Motorsport, dar nu cred ca ma implic. Am primit este adevarat oferte la timp, nimic de zis, dar nu merita o investitie de 30 de mii de euro pt ce ofera ei.

Am analizat mult chestia asta... nu are sens. Pai numai sa scoata limitarea vor 1000 de euro... plus VAT.

cam asta e oferta:

ma rog, a fost, ca am renuntat...
Sorin
se aude demential cand este motorul rece smile.gif iar negrul da cel mai bine pe BMW
poleposition
VTM ? tu esti ? smile.gif

io'sŪ
CITAT(poleposition @ Mar 12 2009, 12:39 AM) *
VTM ? tu esti ? smile.gif

el e!

on: despre masina.... nu mai zic nimic rolleyes.gif

am o intrebare: ce aparat foto folosesti?

poleposition
QUOTE (io`s @ Mar 12 2009, 12:55 AM) *
el e!

on: despre masina.... nu mai zic nimic rolleyes.gif

am o intrebare: ce aparat foto folosesti?

asta:

http://www.panasonic.ro/Produse/Camere-fot...z28e-s/818.html

nu e mare smecherie, dar isi face treaba smile.gif
alex230ro
lasa ca trec eu odata pe la tine cu Nikonu laugh.gif
cat despre tuning ti-am mai zis undeva
http://www.g-power.de/1008.html?&L=1
uita-te pe site nu neaparat de compresor dar mai poti pune una alta la bani mai putini decat Hamann-atata doar ca trebuie sa astepti un pic la sa iti raspunda la mail ,a dat o cunostinta mail la ei si i-au dat un mesaj de genul :"ne cerem scuze suntem foarte ocupati incercam sa va raspundem cat se poate de repede" laugh.gif
bytzu
mai e cineva care e in vorbe cu Gpower pt M6 AC Schnitzell de pui..compresor...
Sorin
Am o cunostiinta care a avut un M6 cu bypass pe tobe . Apasa pe buton si dadea gazele afara dupa catalizator. Dupa ce ca are 500 de cai ,cand apasai butonul se intamplau niste lucruri destu de puternice , mai ales ca sunetul se schimba profund.
De asta te-am intrebat atunci daca ai bypass pe evacuare. smile.gif
ionusunt
in sfarsit un bmw dinasta "chinezarie" dar pe mana cui trebuie de data asta ,nu cineva care a sarit din dacia nova in 635d .SUPER MASINA (cu toate ca mie tot nu mi place cum arata biggrin.gif eu tot la caramizi raman ca aspect laugh.gif )
cum e v10 ala .......vai ......................................... apropo ,pe e60 M5 am inteles ca au pus manuala pe m5 de cand au scos break ul .e valabil si pt m6 ?

LE : inauntru e grava rau ohmy.gif

@vladrlg - cu toate ca nu am avut asta la 18 ani ,eu cu mintea de acum, mi-as fi dorit o DACIE ! ca sa nu imi para rau dupa primii 2 ani in care efectiv OMORI masina ca habar nu ai sa conduci (nu sa mergi ,sa CONDUCI !!! ) .
Peter Pan
QUOTE (ionusunt @ Mar 12 2009, 12:45 PM) *
in sfarsit un bmw dinasta "chinezarie" dar pe mana cui trebuie de data asta ,nu cineva care a sarit din dacia nova in 635d .SUPER MASINA (cu toate ca mie tot nu mi place cum arata biggrin.gif eu tot la caramizi raman ca aspect laugh.gif )
cum e v10 ala .......vai ......................................... apropo ,pe e60 M5 am inteles ca au pus manuala pe m5 de cand au scos break ul .e valabil si pt m6 ?

LE : inauntru e grava rau ohmy.gif

@vladrlg - cu toate ca nu am avut asta la 18 ani ,eu cu mintea de acum, mi-as fi dorit o DACIE ! ca sa nu imi para rau dupa primii 2 ani in care efectiv OMORI masina ca habar nu ai sa conduci (nu sa mergi ,sa CONDUCI !!! ) .

OFF:eventual o dacie cu jigler gatuit smile.gif))

ON:bestiala masina....motoru si interiorul sunt ohmy.gif
poleposition
QUOTE (Sorin @ Mar 12 2009, 12:01 PM) *
Am o cunostiinta care a avut un M6 cu bypass pe tobe . Apasa pe buton si dadea gazele afara dupa catalizator. Dupa ce ca are 500 de cai ,cand apasai butonul se intamplau niste lucruri destu de puternice , mai ales ca sunetul se schimba profund.
De asta te-am intrebat atunci daca ai bypass pe evacuare. smile.gif

aaa, acum am inteles, sincer nu auzisem pana acum de bypass pe tobe tongue.gif

@ionutsunt: Nu exista optiune cutie manuala pe M6 din cate stiu...
florin83
QUOTE (poleposition @ Mar 11 2009, 08:19 PM) *
Nu am mai intrat ceva vreme pe forum...

Chiar ca.. tongue.gif

Frumoasa masina!
florin83
QUOTE (poleposition @ Mar 11 2009, 09:19 PM) *
Nu am mai intrat ceva vreme pe forum... primul BMW a fost E34, apoi E60, acum am M6-le asta si un seria 1 120d. Deci oarecum, fan BMW declarat. smile.gif

Offtopic!
Uite ce am gasit.
Cel caruia i-ai vandut-o sta prin spate pe la sala palatului? Vad masina destul de des in zona aia.
poleposition
mda... si eu mai am poze cu NVJ-ul pe calc si filmulet pe youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=-q8hg4-pfkE

Nu stiu pe unde sta noul proprietar, a trecut mult timp de cand am vandut-o.

Pozele puse de tine sunt de la prima mea intalnire bmwclub parca, inainte de scindare.
florin83
da, de prin 2005 sunt pozele, cand ti-a montat Sorin TSO (parca) obc-ul tongue.gif
poleposition
Da, este posibil smile.gif ...ce a trecut timpul frate... mellow.gif
poleposition
Am facut un upgrade la Alex_Maniacu Tuning & More tongue.gif

Duxter
Ai uitat sa scrii "Siguranta si incredere" laugh.gif
robert_tau
pole a uitat alex sa "puna" leduri albastre la angel ca dehh.. se poarta la greu pe loganul de politie biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.