Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmemebrez sau vand complect motor 2000 12V
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
mario.b
Dezmembrez motor 2000 12v M20B20 avand ECU + regulator de relanti + debitmetru + admisie + distributie + injectie de 2500 motronic 1.3 . Pretul pentru motor complect este de 600 lei
Fise 150 lei
ECU 150 lei
Admisie + injectoare + clapeta acceleratie 150 lei
Instalatie electrica motor 50 lei
Debitmetru 100 lei (a fost desfacut dar il vand cu proba)
Capac delco + lulea + roti dintate + cititor volanta 150 lei
Bujii NGJ Iridium (plodul este ascutit) 200 lei 6 buc (au maxim 500 km, au fost comandate din America si nu se uda deloc cu benzina)

Mentionez ca motorul este blocat pentru ca s-a mers fara ulei in el, este un fost jetronic dar transformat de mine in motronic. Inca nu stiu in ce stare sant internele motorului pentru ca nu l-am desfacut, revin cu detalii maine.
Contra sumei de 400 lei ofer tot ce este nevoie pentru transformarea unui motor jetronic in motronic, admisie + injectie + fise + debitmetru + roti distributie + curea + fulia din fata de la vibrochen + cititor + instalatia electrica .
Toate piesele care le vand au fost montate pe masina mea si sant functionale
Contact 0766806124 Marius sau pe forum.

Preturile sant negociabile.
mario.b
Mai adaugam:
~ electromotor M20
~ alternator M20
~ pompa servo directie M20 + suporti motor
~ suporti motor M20
~ bloc motor m20b20
~ bloc motor m20b25
~ chiuloasa m20b20
~ chiuloasa m20b25
~ cutie de viteze m20b20
~ cutie de viteze 1.8 m10
~ burduf debitmetru - admisie M20b25 nou
Preturile sant negociabile ca vreu sa scap de ele.
mario.b
+ baie de ulei pentru M42 1.8is
mario.b
mai adaugam un electromotor si un alternator pentru M20
- electromotorul 200lei
- alternator 250 lei
mario.b
vandut ECU si debitmetru. piesele sant la oferta , nu de alta dar santem colegi biggrin.gif
LEX
suportii motor m20 pret? elicea frontala de la pompa de apa si aia pret? offtopic: colier dala de sustinut toba si un suport de traseu final?
mario.b
vei suportii cu tot cu tampoane?? doar suportii de aluminiu sant 50 lei perechea, daca vrei cu tot cu tampoane de cauciuc sant 100 lei. nu mai am vascocuplaj, am unul dar din pacate elicea de plastic are un palet rupt.
pentru suporti de toba din pacate nu exista ca masina a avut multa rugina si s-au rupt cam toate prinderile originale, am facut eu unele home made si au mers, voi pune maine poze, nu de alta dar evacuarea nu mai sta cu burta cum sant tobele la unele masini.
mario.b
biggrin.gif
mario.b
totul la oferta ca vreau sa imi iau alta masina.
andrewj
Pentru cei interesati de afaceri cu mario.b, puteti sa va uitati un pic pe aici - http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=7694 .
mario.b
up
mario.b
up la oferta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.