Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar rezistente scaune incalzite
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
ins1dez
ma intereseaza "rezistentele" sau cum se numesc sa le montez pe niste scaune normale sa le fac incalzite
Shark
Rezistentele alea sunt un fel de "paturica" asa, destul de subtire, cu un fagure de incalzire in interior. Le rezistentele second, de cele mai multe ori nu mai functioneaza in intregime fagurele ala din cauza uzurii, asa ca nu mai incalzeste uniform. Si pe masura ce te asezi pe scaun, se duc din ce in ce mai multe d-alea si incelzeste tot mai putin.

Eu te-as sfatui sa-ti iei un kit de incalzire nou, aftermarket, ajunge cam la 250-300 ron, complet, pentru 2 scaune fata, cu fire, releu, butoane, tot ce vrei. Da o cautare pe Google cu "kit incalzire scaune" si ai sa vezi o gramada de oferte. Si chiar daca e chinezesc, macar stii ca e nou.
ins1dez
aha pai eu as vrea sa-l pun sub scaun sub tapiterie ca imi retapitez scaunele:)
Shark
Da, pai exact asa se si folosesc kiturile alea, nu sunt pentru exterior, se monteaza sub tapiterie. Daca vrei sa schimbi tapiteria ta inseamna ca o sa fie extrem de simplu de montat alea.
ins1dez
De unde as putea lua asa ceva? Un Site?
matei
Salut, am de vanzare la 100 ron tapiteria+burete+incalzire de e34 daca te intereseaza. Sunt date jos de pe scaune.

YM: matei_ulmeanu
ins1dez
pai si mai merg alea? nu's cam vechi?
ins1dez
Up
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.