Help - Search - Members - Calendar
Full Version: unde fac evacuare cap/coada la un urs + CIP?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
little six bmw
salut. stie cineva unde pot face o evacuare cap/coada la un ursulet 2.5i din 89? ma refer de la serpisori pina la finala. dar vreau sa fie niste profesionisti. nu un oarecare nea vasile din spatele blocului ... mersi mult

si inca ceva : un cip pentru urs (MOTRONIC 1.3) unde pot monta si la ce bani? mersi again
butcky
Evacuarea la BORLA in Pitesti - http://www.romcatborla.ro/contact.htm
Serpisorii mai bine ii cumperi! Iti garantez ca nu ii face nimeni in Romania! Nu cum trebuie. Am vazut unii facuti aici, dar erau din bucati sudate sad.gif

Cip-ul... sunt mai multi care fac, dar mai bine vorbesti cu Catalin HUT (e aici pe forum).
Mihai_AMD
legat de seripsori citeam undeva ca nu au nici un efect(poate ca sunet decat) fara admisie cu dublu clapeta si o axa cu came modificata(sport)...

evacuarea recomand tot la Borla Pitesti,nu sunt scumpi oamenii si fac treaba buna,manloe74 stiu ca facuse la ei si era multumit,plus alti doi colegi de-ai mei
little six bmw
cei de la BORLA mi-au facut un pret de 14 milioane pe traseul de la saxofon pina la toba finala inclusiv ( am tevi duble din fata pina in spate) tobe inox marca BORLA. E bine? se merita?
alex230ro
cam astea sunt preturile cred ca e ok,incearca poate mai scazi un pic tongue.gif
Mihai_AMD
CITAT(BOGDAN WST @ Mar 5 2009, 09:19 PM) *
cei de la BORLA mi-au facut un pret de 14 milioane pe traseul de la saxofon pina la toba finala inclusiv ( am tevi duble din fata pina in spate) tobe inox marca BORLA. E bine? se merita?

nu cumva noua marca bmw e cam aceeasi suma?
the_rifle
QUOTE (db85amd @ Mar 5 2009, 10:14 PM) *
nu cumva noua marca bmw e cam aceeasi suma?

.... nu prea se intelege ce vrei sa spui... Deci suma bmw marca noua e 14 milioane... blink.gif Mai pe romaneshte...
INTERCEPTOR
borla pitesti......alti ...nu prea .....sau sunt dar mai scumpi........se referea ca original bmw esapamentul ar avea acelsi pret.dar banuiesc ca tu il vrei sport.....
eu te pot ajuta daca mai ai rabdare putin cu toba finala borla si intermediara borla sub pretul pietei.......si te duc undeva doar sa faca legaturile intr e ele......doar daca ai rabdare putin
Mihai_AMD
da,asta ma refeream,scuze am postat in fuga
cred ca la 14milioane o iei noua,marca bmw
dar daca vrei sport...
Sorin
este excesiv de scump parerea mea sincera
castigul din tobe este destul de mic ....castigi mai mult galagie
mergi pe mana lu' Interceptor.. recomandarea mea
Iar chipul se simte - suna-l pe catalin daca nu ai nr spune-mi si iti dau un private
little six bmw
serpisori pt m20 b25 vinde cineva?
INTERCEPTOR
eu iti vand ...200e
little six bmw
mai baieti. eu tot citesc pe netul asta si sunt nelamurit. serpisorii astia ajuta la ceva? modifica ceva in ceea ce priveste puterea motorului sau in ceea ce priveste sunetul evacuarii? ca nu vreau sa dau banii degeaba, doar asa ... ca sa zic ca am serpi pe urs. astept opinii ca sa stiu ce sa fac. mersi mult
INTERCEPTOR
daca erau doar asa de design nu puneau astia la f1 a rally la wtcc la wrc etc

normal ca s buni
ridica cuplu schimba sunetul si mareste si ceva la cai ...dar procentul este in functie de restul traseului si de puterea motorului tau. deci merita
da nu te astepta sa gasesti 400 de cai dupa ce ai pus serpi

ps s au vandut serpii
doar finale daca mai vrei
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.