Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Angel Eyes!
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Dani88br
Am vazut mai demult un video cum sa-ti faci angel eyes!M-am uitat la el de nenumarata ori si vreu sa-mi fac si eu ptr e34 meu,dar problema este alta!nu stiu deunde sa cumpar materialul acela din care faci angel eyes si acea banda reflectorizanta care se lipeste pe spatele angel eyesului!Daca site cineva deunde pot cumpara asa ceva(dar sa fie bune,calitativ vorbind) sau cine vinde asa ceva(in caz de nu se gasesc in magazin) sa-mi spuna si mie ce preturi au si cum pot intra in posesia lor!Pentru a intelege la ce ma refer vizualizati clipul din linkul de mai jos.

LINK: http://video.google.com/videoplay?docid=98...20203&hl=en

Si am mai vazut un tutorial cum sa-ti faci farurile smoke.
Din nou daca stie cineva deunde pot cumpara,sau din ce material sa-mi fac acele "+ urile" pentru farurile de faza mare raman dator!

LINK: http://www.youtube.com/watch?v=GS-jyLGwWHs

Salut si sper ca aceste tutoriale sa fie de ajutor si pentru ceilalti membrii ai forumuliu

Dani88br
nu stie nimeni sad.gif(?
xander
referitor la farurile smoke banuiesc ca "+" sunt facute dintro tabla subtire ca altceva nu stiu daca rezista la temperatura din faruri, dar sa testezi vopseaua care o dai pe ele sa reziste la temperatura
iar angel eyes mai bine iti cumperi decat sa te chinui sa le faci ,in primul rand pt ca gasesti greu bagheta din aia transparenta si in al doilea rand pt ca nu se compara cum se vad cu cele ccfl care se gasesc de cumparat in orice dimensiune
sfatul meu e sa iti faci farurile smoket dar te vei chinui un pic la scos sticla intreaga iar la angel eyes cumparati ccfl (eu mi-am luat de la MAS de aici de pe forum si sunt foarte multumit de ele)
bafta la mesterit
Dani88br
deci eu vreau sa pun pe un e34,cam cat m-ar costa 4 angel eyes?
Si inca ceva,a pus cineva + in farurile de faza mare?se vad bine chiar si cu + ul?
Si vopseaua care o dai in interiorul farurilor,eu am zis sa folosesc vopsea de etriere,aia rezista la temperaturi.
Salut si ms de sfat!poate imi spui si mie pretul la angel eyes!
PushtiulK
auzi da nu mai bine le cumperi de afara? ca gasesti destul de ieftin. poti cauta pe www.jlevisw.com
Dani88br
preoblema e ca pe siteul ala nu au nimic de e34:( .eu am spus ca imi trebuie ptr un e34 smile.gif,pe site sunt accesorii de la motan in sus,nu are nimic mai vechi de atat
Stii cumva vreun site gen www.jlevisw.com dar sa fie si cu accesorii ptr e34.
Ciupanezu
MAS are E34 cu angel eyes. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.