little six bmw
Feb 25 2009, 12:05 AM
salut. o intrebare am. un urs cu motor de 1.6 ar putea dona instalatia de aer conditionat ... 1.6 cod 164 E1 . deci intrebarea e daca se potriveste instalatia de a/c de pe 1.6 pe un urs de 2.5. Eventual se pot face modificari? va rog sa ma ajutati cu sfaturi daca stiti ca sa stiu si eu daca sa dau banii pe acea instalatie (dau 300EUR pe a/c si geamuri electrice fata si include si mintaju pe ala de 2.5). se merita? poate iesi functional a/c - ul? multumesc
316i
Feb 25 2009, 12:09 AM
Se potriveste totul mai putin suportul compresorului pe motor. Iti trebuie unul de M20. Din intamplare i-a ramas unui prieten care si-a vandut aerul pe bucati. 0765.168.264 Cristi
Vezi ca e mult de munca la montat de a/c pe urs, cei care ti-l monteaza ar fi bine sa stie la ce se baga ca sa nu-si bata joc de masina ta, vezi ca va trebui sa dai 3 gauri in tunel pentru scurgerile de condens din aeroterma.
little six bmw
Feb 25 2009, 05:08 PM
mersi de sfat. despre ce tunel e vorba? (unde ar trebui sa dau gauri pt condens)
trebuie cumva sa cumpar o fulie dubla si alta curea ca sa antreneze si compresorul de a/c? sau se potriveste de la 1.6?
mersi again. bafta
TiL
Feb 25 2009, 07:02 PM
Gauresti tunelul central, deasupra cutiei de viteze, sa pice condensul afara din masina. La E28 e o singura gaura. Preferabil sa ai masina cu AC dupa care sa iei masuri, ca sa dai gaurile unde trebuie.
Dau cuvantul lui Vladut pentru detalii despre M40
little six bmw
Feb 25 2009, 09:09 PM
ms. maine ma duc sa vad exact cum vine a/c-ul pe ala de 1.6 si apoi ma hotarasc daca sa il iau sau nu.
inca o intrebare : macaralele electrice de la geamurile din fata de la un urs cu 4 portiere se pot pune pe un urs coupe? mersi. bafta
316i
Feb 25 2009, 10:53 PM
QUOTE (BOGDAN WST @ Feb 25 2009, 09:09 PM)

ms. maine ma duc sa vad exact cum vine a/c-ul pe ala de 1.6 si apoi ma hotarasc daca sa il iau sau nu.
inca o intrebare : macaralele electrice de la geamurile din fata de la un urs cu 4 portiere se pot pune pe un urs coupe? mersi. bafta
Nu. Daca vrei geamuri electrice fata de 4 usi am eu.
little six bmw
Feb 27 2009, 09:12 PM
mersi de oferta, dar mie imi trebuie de coupe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.