Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M40
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
horatiu
e caracteristic motoarelor M40 sa fie asa de galagioase pt k al meu e foarte galagios? la 2000-2500 face o galagie si nu am evacuare sport
316i
Depinde ce intelegi prin galagie. Galagie de toba sparta, galagie de tzacanit de tacheti, galagie de la zgomotul din admisie, etc., etc.
horatiu
ok!! tobele mele sunt neschimbare sunt cele standard ptr E36

CITAT(316i @ Feb 24 2009, 12:47 PM) *
Depinde ce intelegi prin galagie. Galagie de toba sparta, galagie de tzacanit de tacheti, galagie de la zgomotul din admisie, etc., etc.

ok!! tobele mele sunt neschimbare sunt cele standard ptr E36 sunt tobele originale cele cu care sunt echipate E36 din fabrica
io'sŪ
si tot nu ai spus ce fel de galagie face M40 -ul tau biggrin.gif
horatiu
nu face galagie in sensul ca nu functioneaza cum trebuie sau vreun tacanit intrebam daca aceste motoare (M40) sunt galagioase in general

CITAT(io`s @ Feb 24 2009, 06:20 PM) *
si tot nu ai spus ce fel de galagie face M40 -ul tau biggrin.gif

nu face galagie in sensul ca nu functioneaza cum trebuie sau vreun tacanit intrebam daca aceste motoare (M40) sunt galagioase in general
io'sŪ
daca e in apele lui, e galagios cam ca orice motor de BMW (in 4 tongue.gif )
Mihai_AMD
ai avut alta masina inainte de asta cu care faci tu comparatia? biggrin.gif

motoarele pe curea la bmw sunt mai silentioase,al tau e pe lant..deci,un plus de galagie..si de siguranta,caci lantul e garantat pe viata motorului,zice bmw smile.gif
316i
QUOTE (db85amd @ Feb 25 2009, 08:54 AM) *
ai avut alta masina inainte de asta cu care faci tu comparatia? biggrin.gif

motoarele pe curea la bmw sunt mai silentioase,al tau e pe lant..deci,un plus de galagie..si de siguranta,caci lantul e garantat pe viata motorului,zice bmw smile.gif

M44,M43,M42 sunt pe lant, M40 e pe curea. Lantul nu e garantat pe viata, la M42 de ex. se schimba la 200.000km. La distributia pe lant daca schimbi intinzatorul la intervalul de km care trebuie si nu incep sa se uzeze patinele si pinioanele e la fel de silentios ca cele pe curea...dar cum la M30 si M10 n-am auzit pe nimeni in viata mea sa schimbe intinzatorul...normal ca se aud.
haristeas51
M40 are distributia pe curea. Horatiu trebuie sa fi mai explicit... Motorul m40 intradevar este mai zgomotos ( se aude putin a diesel smile.gif )
Mihai_AMD
CITAT(316i @ Feb 25 2009, 02:42 PM) *
M44,M43,M42 sunt pe lant, M40 e pe curea. Lantul nu e garantat pe viata, la M42 de ex. se schimba la 200.000km. La distributia pe lant daca schimbi intinzatorul la intervalul de km care trebuie si nu incep sa se uzeze patinele si pinioanele e la fel de silentios ca cele pe curea...dar cum la M30 si M10 n-am auzit pe nimeni in viata mea sa schimbe intinzatorul...normal ca se aud.

ah,scuze atunci,asa am avut impresia ca m40 e pe lant...
horatiu
QUOTE (haristeas51 @ Feb 25 2009, 02:43 PM) *
M40 are distributia pe curea. Horatiu trebuie sa fi mai explicit... Motorul m40 intradevar este mai zgomotos ( se aude putin a diesel smile.gif )

de curand am schimbat cureaua de distributie +role si mi-a gasit o defectiune nu imi urca ulei in rampa si am fost nevoit sa schimb axul cu came si culbutorii filtre buji garnitura de la galerie ,motorul functioneaza in parametri normali trage perfect dar mie mi se pare putin cam galagios motorul in general, nu ca ar fi defect pentru ca el functioneaza in parametri optimi.
316i
Da, asa sunt ele mai zgomotoase, zici ca e rasnitza. Asta e.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.