Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Furtun servodirectie
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Ionut
incearca niste furtune de la instalatiile sanitare...de apa, de gaze etc..
da_joint
aceeasi problema si la mine....nu cred ca are ceva deosebit furtunul ala....atata timp cat respectam dimensiunile,diametrul...am putea pune orice furtun...cred....Nu? :paranoid:
Robert
QUOTE (da_joint)
aceeasi problema si la mine....nu cred ca are ceva deosebit furtunul ala....atata timp cat respectam dimensiunile,diametrul...am putea pune orice furtun

Eu am cumparat (prin comanda) acum vreo 3 ani un metru de furtun de la Filaret. Ti-l vinde ca pe furtunul de gradina smile.gif Dar, asa e, costa mult.

Fiind furtunul de joasa presiune, da, poti pune orice tip de furtun care e similar dpdv dimensional dar - important! - care insa nu se dizolva / inmoaie in contact cu lichidul ATF. Ca sugestie, cauta o firma care se ocupa de diverse instalatii hidraulice - foarte probabil sa gasesti acolo ceva mai ieftin si la fel de bun.
George77
Incearca sa cauti furtin pt combustibil,exista si de 8 de cat cred ca ai nevoie la retur si mai gros este cel care intra in pompa de benzina la bmw -urile mai vechi cu pompa exterioara,intre rezervor si pompa de benzina ai un furtun si cred ca este de 12 sau 14 nu stiu exact dar merge sigur .
George77
iti spun sigur ca cel care intra in pompele externe nu este de 8si este mult mai gros ,cel putin asa este la e12 si mai mult ca sigur e28 cele pe injectie
Sorin
pe a lu ion i-am schimbat furtunul cand a luat-o ca baltea , defapt era un lac de atf sub ea
o sa ma uit daca mai am prin garaj niste furtune si pt tine

ps ti-ai gasit furtune?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.