Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand la pret simbolic cutie viteze pt 850
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Tigresse
Asa cum scrie si in titlu, vand la pret simbolic cutie stricata (am inteles ca avea joc) de viteze pt BMW850. Mi s-a spus ca se poate repara (cica exista un mester pe la Timisoara, o sa aflu exact despre cine e vorba), deci e recuperabila. (Eu pe 850 am acum cutie de 750, pentru ca n-a fost timp sa o ducem pe aia originala la reconditionat).
Ciupanezu
E vorba de o cutie automată?
Tigresse
Da, e automata (stiu ca tie si altora le-ar placea una manuala). Am uitat sa precizez ca oferta e valabila maxim 3 zile, dupa care cutia va fi dusa la fier vechi.
Ciupanezu
Există şi în Bucureşti un mecanic foarte bun de cutii automate, eu mi-am reoondiţionat cutia la el.
Deci nu e nevoie de mers la Timişoara.
Tigresse
Multumesc frumos. Super asa. Poti sa-mi dai detalii pe pm?
(Nu stiu cum dracu car dracia asta, dar macar incerc - ar incapea in portbagaj la cobra, dar nu stiu cum o sui acolo).
Ciupanezu
Te costă cam 1000 € reparaţia dacă sunt doar ambreiajele uzate adică să cumperi kit de reparaţie şi să schimbe uleiul în întregime împreună cu garnitură şi filtru.

Dacă te interesează îţi pot da datele de contact însă cred că în cazul acestei maşini ar fi mai simplu să iei o cutie sh.
Tigresse
QUOTE (Ciupanezu @ Feb 22 2009, 10:36 PM) *
Te costă cam 1000 € reparaţia dacă sunt doar ambreiajele uzate adică să cumperi kit de reparaţie şi să schimbe uleiul în întregime împreună cu garnitură şi filtru.

Dacă te interesează îţi pot da datele de contact însă cred că în cazul acestei maşini ar fi mai simplu să iei o cutie sh.

Pai nu asta era ideea, sa o folosesc pentru mine, ca eu am deja de 2 ani alta cutie de viteze pe 850. Era ideea de a o da cuiva care poate are nevoie exact de tipul asta de cutie, si poate sa o refoloseasca, ca sa nu ajunga la fier vechi. Dar cred ca acolo o sa ajunga, ca trebuie sa se faca curat in curte.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.