Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Disponibilizări masive la BMW
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
butcky
Constructorul auto german BMW intentioneaza sa disponibilizeze 2.500 de angajati cu contracte de munca permanente din Germania si un total de 8.100 de angajati la nivel de grup, masura urmand sa genereze economii anuale de 500 de milioane de euro, incepand cu 2009. Procesul de reducere a numarului locurilor de munca va costa compania cateva sute de milioane de euro. Disponibilizarile din Germania fac parte din planul companiei de a reduce costurile cu sase miliarde euro pana in anul 2012.

butcky
Si SAAB-ul se pare ca da faliment sad.gif Imi pare rau pentru ei! O masina tare...


http://www.automarket.ro/stiri/saab-se-ind...ment-18596.html
ionusunt
QUOTE (butcky @ Feb 20 2009, 12:34 PM) *
Si SAAB-ul se pare ca da faliment sad.gif Imi pare rau pentru ei! O masina tare...


http://www.automarket.ro/stiri/saab-se-ind...ment-18596.html


pai da pt ca corporatia aia de caca GM aka MC DONALD 's ul masinilor ,nu le mai da bani ....ei erau in cacat si cand i-au luat astia...iar astia le-au dat motoare dizel de opel si au facut un chevy tahoe sa se numeasca saab
the_rifle
Nu stiu cat de bune erau masinile de la SAAB insa cert erau FOARTE urate...
Mie nu pot sa zic ca-mi pare rau pt ei.... sa fie sanatosi


Atentie "BMW" pt designul din ce in ce mai prost pe care il abordezi si pt designerii pe care ii angajezi.... ( vezi 5-er GT )
bartro
Chiar suedezi nu sa miri ca saap are probleme. E considerat demodat si scump in Suedia. Nu mai au facut profit de mult timp. Si in plus, nici acuma nu au un plan de bataie serios. Ieri se pare ca au oprit productia pentru ca nu mai aveau bani sa plateasca vama la unele piese.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.