Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme la motor
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
dytzu_889@yahoo.com
cand plec de pe loc nu mi se tureaza.. si daca nu o accelerez imi moare motoru`..deabi plec cu ea de pe loc. cateodata mai face asa si in mers.(nu mai trage). Stie cineva ce ar putea fi ??? huh.gif
lucian
QUOTE (dytzu_889@yahoo.com @ Feb 17 2009, 04:40 PM) *
cand plec de pe loc nu mi se tureaza.. si daca nu o accelerez imi moare motoru`..deabi plec cu ea de pe loc. cateodata mai face asa si in mers.(nu mai trage). Stie cineva ce ar putea fi ??? huh.gif

e vb. de masina din semnatura?
cauze ar putea fi multiple: debitmetru, bujii/fise, alimentare benzina...
dytzu_889@yahoo.com
da aia e masina.. dry.gif
TiL
Prima data verifica pompa de benzina si regulatorul de presiune benzina de pe rampa de injectie.
eugene12
QUOTE (TiL @ Feb 19 2009, 07:04 PM) *
Prima data verifica pompa de benzina si regulatorul de presiune benzina de pe rampa de injectie.

Scz,k etopicul omului dar cum se verifica regulatorul???la mn nu se tureaza daca o iau usurel...dca o accelerez zboara motorul de pe masina(L jetronic 1.8).MS
TiL
La dytzu tind sa cred ca regulatorul nu tine presiune. Ca sa verifice, sugruma furtunul de retur si vede daca se schimba mersul.

La tine s-ar putea sa fie infundat regulatorul, sa tina presiune prea mare. Scoate furtunul de retur si da la cheie, vezi daca scuipa benzina. Dar poate ca nu regulatorul e de vina, pot fi reglaje (avans, debitmetru)
enculescusorin
CITAT(dytzu_889@yahoo.com @ Feb 17 2009, 04:40 PM) *

cel mai usor, scoate mufa la debitmetru si vezi daca exista vreo schimbare...daca merge motorul cum trebuie...inseamnca ca e dus debitmetrul...
TiL
chiar, ca sa verifici daca debitmetru-i mort, scoate-i mufa in timp ce merge si vezi daca se schimba mersul motorului (poate sa si moara). Daca se schimba, inseamna ca debitmetrul "mai misca".
dytzu_889@yahoo.com
nu e debitmetrul dus.... X( ... am fost la mecanic mi`a dat cu un spray WD40 la injectie si iar face figuri...
lucian
QUOTE (dytzu_889@yahoo.com @ Feb 27 2009, 07:33 PM) *
nu e debitmetrul dus.... X( ... am fost la mecanic mi`a dat cu un spray WD40 la injectie si iar face figuri...

ce numesti injectie?
ti-a sprayat debitmetru, sau ce?
dytzu_889@yahoo.com
gata nu mai face.. s-a rezolvat
..biggrin.gif ms oricum
TiL
Cum ai rezolvat?
eugene12
QUOTE (dytzu_889@yahoo.com @ Mar 5 2009, 03:01 PM) *
gata nu mai face.. s-a rezolvat
..biggrin.gif ms oricum

Cum ai rezolvat-o sa stim si noi....poate mai avem aceleasi probleme
lucian
a spus omu': i-a dat cu spray in injectie.
...care parte a injectiei, ramane sa desc. fiecare.
voi vreti mura-n gura? biggrin.gif
Adrian Pintea
Poate senzorul de la clapeta de acceleratie era imbacsit cu ulei...
dytzu_889@yahoo.com
acolo unde este furtunul ala negru gros care intra in motor. biggrin.gif nu stiu sa explic.. da` nu mi`a mai facut deloc figuri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.