Help - Search - Members - Calendar
Full Version: furtun spart servodirectie
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
vasile ion
sal baieti!am o problema:am dupe mai mult tump de stat daica vreo 2 luni am pronit motorul si am avut neplacuta surpriza sa aud ca urla pompa de servodirectie verific si rezervorul de lichid era gol ma uit mai atent si vad unul din furtune era spart de parca explodase. oare care o fii cauza? si daca are cineva de vanzare un furtun? AJUTORRRRRR pls.PS am un 318I din 1996
the_rifle
QUOTE (vasile ion @ Feb 16 2009, 08:03 PM) *
sal baieti!am o problema:am dupe mai mult tump de stat daica vreo 2 luni am pronit motorul si am avut neplacuta surpriza sa aud ca urla pompa de servodirectie verific si rezervorul de lichid era gol ma uit mai atent si vad unul din furtune era spart de parca explodase. oare care o fii cauza? si daca are cineva de vanzare un furtun? AJUTORRRRRR pls.PS am un 318I din 1996

cumpara draq furtunul ala nou ca poate explodeaza si ala cand ti-e lumea mia draga.... e cateva sute de mii.... Furtunele de frana pt toate 4 rotile costa cam 1mil jumate... Am ajuns la concluzia ca piesele second sunt cam la 80 la suta ca pret fata de cele noi de producator.... Chiar daca cele de producator tin mai putin decat cele originale un lucuru e cert.... matrerialele nu sunt imbatranite.... Dupa cum stii cauciucul imbatraneshte in timp ( crapa, se intareste isi pierde din elasticitate etc ) chiar daca sta... ( fara sa fie pus pe masina ... nu ma refer la uzura ci la imbatranirea materialului...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.