Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW E90 330i vs SAAB 9-3 Aero 2.8TS
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Iulika0069
Voi ce ati alege intre cele 2 modele? Limita de pret e undeva pela 33.000E - 35.000E CIP..

BMW 330i:
- 258CP
- 30.900 CIP
- BMW.. smile.gif

SAAB 9-3 2.8TS:
- 250CP - nu e cam putin pt un motor TURBO de aproape 3l?
- 32.050 CIP - cu pachetul ACOMF si scaune incalzite iese ~33.000
Darren
As alege dacie cu motor pe folie, sau olcit cu racire cu aer. :drool:
alexandru_83
Saab as alege si eu ca nu-mi place E90
ccc
Calitatea la Saab e mai slaba. Si motoru ala sa scoata numai 250 de cai cu turbina, e jenant...
alexandru_83
QUOTE (ccc)
Calitatea la Saab e mai slaba. Si motoru ala sa scoata numai 250 de cai cu turbina, e jenant...

Ai dreptate...mi-ar fi rusine sa umblu cu el pe strada laugh.gif
Iulika0069
QUOTE (Darren)
As alege dacie cu motor pe folie, sau olcit cu racire cu aer. :drool:

Mda.. interesant..
Deci BMW!
Iulika0069
Haideti (cei care se pricep biggrin.gif) sa vedem ce "+"-uri si ce "-"uri gasim la fiecare dintre modelele prezentate anterior smile.gif
In felul asta decizia va fi sper mai usoara..
florin83
QUOTE (jaffar)
saab are tractiune spate ?
saab cred c-as alege oricum. zi mersi ca are "doar" 250 cai din motorul ala, inseamna ca o sa tina foarte multi km. eu am vazut un saab de la DHL care avea 900k km pe bord. nu fusese umblat in motor. rideti cit vreti.

are tractiune fata.. oare iei vreo curba cu ala cu pedala la podea ?sad.gif

QUOTE (jaffar)
dar saab cred ca e cu citeva clase mai sus :unibrow:

la ce? la design poate...
alexandru_83
Dar de lexus ce ziceti? :unibrow:
florin83
chiezarii biggrin.gif
SUPERBEC
pai la 33k euro cip iti iei si seria 5 e60 2.0 D sau 523i...

http://www.bmw.ro/download/BMW%20-%20Lista...%20Standard.pdf

motorul de saab este diferit fata de alte motoare turbo, turbina este mai mica si intra la turatii joase, practic nici nu o simti,se simte mai mult ca un compresor.
SUPERBEC
are tractiune fata.. oare iei vreo curba cu ala cu pedala la podea ?sad.gif

lol... florin mai invata iar scoti perle.
florin83
poate esti fan al subvirarii tongue.gif

uita-te la top gear la prezentarea de la 9-5 (alt motor, dar tot 250 cai)..
neamih
am avut eu comparatie intre bmw 3 turing e90 ultimu saab 93 turing si merc c klasse turing, facuta de top gear. bmw locul unu, merc 2 si saab 3, si cred ca era vorba de motoare 2l diesel.

eu as alege 3er e90 fara sa ma gandesc de doua ori. saab? turbo? neahhh. in orice caz daca voi spuneti ca motorul de saab o sa tina in timp mai bine ca cel de bmw... saab e facut de ford daca nu ma insel, nu stiu daca acel saab cu 900k km era facut de ford... oricata clasa ar avea, bmw e cel mai avansat tehnologic. design la saab, toate arata la fel. daca a facut ceva bangle, sigur a facut ca modelele bmw sa nu mai semene intre ele asa mult ca inainte...
haifisch
E90-ul....o fi el urat dar tot bmw ramane
Ionut
si eu tot pentru bmw votez....o fi saab masina buna, dar tot bmw-ul ramane in fata..smile.gif
George77
daca esti fan BMW banuiesc ca BMW iti doresti ca masina ,de ceai fi fan BMW si ti-ai dori un SAAB atunci inseamna ca esti fanSAAB
ccc
Nu conteaza ce fan esti, ci care e masina mai buna. astept sa vad argumente wink.gif
George77
Ok deci in acest topic noi trebuie sa ne documentam cu date tehnice si alte informatii despre aceste doua masini si sa le catalogam intr-un clasament sau sa spunem pur si simplu ce masina ne-ar placea ?poate nu am inteles topicul ,scuze
George77
Sincer pe mine nu ma pasoineaza SAAb si nu am informatii despre el deloc
ccc
Tu poti sa zici ce vrei. Dar eu as vrea sa vad si argumente. Mie imi place bmw (de obicei - nu toate) dar asta nu inseamna ca nu-s alte masini, poate si mai bune.
SUPERBEC
voi ati vazut interiorul la saab? eu nu cred ca poate sa iti placa dupa ce ai avut bmw ..
Kane
Fa si tu drivetest cu amandoua. O sa vezi ca nici nu o sa te mai gandesti la SAAB dupa ce-ai condus 330-ul wink.gif Chiar nu au nici o legatura una cu alta parerea mea. Saab-ul trebuie comparat cu Ford Mondeo, VW Passat, Honda Accord...
mihaidv
parca saab e construit pe o platforma tehnica de opel vectra. mai multe detalii pe www.saaber.ro - hai ma,am glumit!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.