Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bujii pentru un e30
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
mertan
vreau sa cumpar u set de bujii BUNE nu kkturi. mi-am luat tzapa de data asta cu boschurile astea. mas pish pe ele. imi spuneti voi ce cum unde la ce pretz si de ce?
SUPERBEC
dc sa iti iei teapa mah cu bosch-urile? sunt reglate bine? sunt 99% sigur ca nemultumirea ta nu este din cauza bujiilor.
mertan
pai am 2000 cmc 6 cil in linie jetronik adica m20 motorul. si masian mergea in 3 cil. am fishe siliconate champion originale. faza e din bujii cred. ca am scos pe alea 3 care nu mergeau si am bagat aletele si o mers mai bine. nu stiu. eu zic sa le schimb pe toate. nu vreau sa ma risc cu alte boshuri la 50 de mii bucata(nu eu le-am cumparat).
George77
Ai grija cu fisele Champion ca nu sunt stralucite iar de bujii,Bosch W8DC NGK N9YCC ,
uwe
eu am fise champion si sunt super bune...
Darren
Eu am bujii Bosch si sunt bune. Dar sigur nu am dat 50.000 pe una. Cam 130.000 a costat bucata. Deci.. :unibrow:
uwe
am avut si eu bujii Bosch si nu am avut probleme...
acum am NGK si...la fel ..fara probleme
TiL
Bosch nu sunt extraordinare, dar sunt bune, numai sa fie potrivite motorului tau. Nu cumva ai pus unele de Dacie? biggrin.gif la 50 mii.....

Am avut 525 M30 si am mers cu SINTEROM-uri (pana le-am descoperit si le-am schimbat biggrin.gif). Deci marca nu afecteaza atat de grav functionarea, conteaza sa fie potrivite si sa ai restul aprinderii in regula.
sebaa
aveti grija cu fisele de bujii siliconate, pentru unele masini nu sunt potrivite! intial bosch nu a recunoscut gresala dar mai tarziu pe langa "silicone power" au introdus si "copper power" in linia lor de produse, pentru masinile care au avut probl cu fisele siliconate
bujiile nu se regleaza,se schimba!
mertan
s-a rezolvat demult. adica nu mai sunt probleme. am alt motor.... biggrin.gif
sebaa
QUOTE (mertan @ May 2 2008, 03:29 PM) *
s-a rezolvat demult. adica nu mai sunt probleme. am alt motor.... biggrin.gif

e si asta o metoda de a rezolva o problema;))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.