CITAT(bytzu @ Feb 2 2009, 04:56 PM)

standox e f bun; degeaba ai supervopsea dc nu ai si lacul f bun, pt ca lacul e cel care da finisajul; in orice caz, rareori in romania am vazut masina pregatita si vopsita corespunzator: smirgheluita uscat, apoi primer, apoi smiergheluita fin ud, primele 3 straturi de vopsea, apoi iar smirghel, apoi lac 2 straturi, iar smirghel, apoi iar 2 de lac...cine sta sa faca bec o masina? care vopsitor? culmea e ca le zici ce vrei, sa-ti faca un pret, ei iti zic pretul, apoi lucreaza tot cum stiu ei...
nu cred ca e chiar asa complex procedeul de vopsire,
procedeele la baba au fost urmatoarele: chit, slefuit uscat, fuler (primer) total ( sa nu o mai recunosc cand am vazut-o toata bej

) finisat, vopsea (nu stiu cate straturi), lac (nu stiu cate straturi) , apoi dupa uscarea completa smirghel de 2000 apoi polish profesional (3 feluri) si pot spune ca era mai mult ca la fabrica ,imediat dupa vopsitorie toata lumea ma intreba daca e vopseaua originala (lumea care nu stia istoria masinii)

catalin, bafta multa! am sa mai incerc sa mai vorbesc cu vopsitorul inca o data, insa nu inainte sa fie masina gata la tinichigerie (asta daca vrei)