QUOTE (jupan @ Jan 25 2009, 05:26 PM)

Sall all , imi poate spune si mie cineva ce rol are statia de hifi, care se afla intre bancheta spate si portbagaj ? Cine amplifica semnaul prin difuzoare ea sau casetofonul?
Cred ca este piesa 18 din a2a diagrama, ANTI-INTERFER.(TELEPHONE) HIFI AMPLIFIER
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=65&fg=20 Tks'
Casetofonul trimite semnal neamplificat catre statie pe 4 canale (left/right x front/rear) catre statie. statia contine filtrele active (joase/medii/inalte) si amplificarea.
De la statie pleaca semnalul impartit in 10 canale filtrat si amplificat (2 joase fata + 2 medii fata + 2 inalte fata + 2 joase spate + 2 inalte spate).
Daca anulezi statia sau o inlocuiesti cu altceva, in locul ei trebuie sa pui filtre pe 3 cai pentru fata si filtre pe 2/3 cai pentru spate (in functie de ce difuzoare lasi pe spate).
Daca iti place cum se aude.. las-o asa. Eventual pune-ti o magazie cu mp3. Un alt head-unit ar da semnal prea slab pentru intrarea acestei statii (pe canalele pre-amp) si prea puternic pe canalele amplificate (o gramada de distorsiuni pt ca ar fi 2 amplificatoare puse in serie). Am testat ambele variante si pana la urma am pus si head-unit si amplificator aftermarket. am folosit in schimb cablajele catre difuzoare ale masinii (din portbagaj pleaca fire catre toate difuzoarele din masina)