Help - Search - Members - Calendar
Full Version: HiFi Sistem
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
jupan
Sall all , imi poate spune si mie cineva ce rol are statia de hifi, care se afla intre bancheta spate si portbagaj ? Cine amplifica semnaul prin difuzoare ea sau casetofonul?
Cred ca este piesa 18 din a2a diagrama, ANTI-INTERFER.(TELEPHONE) HIFI AMPLIFIER
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=65&fg=20

Atasez si 2 poze:

Tks'
Shark
Statia amplifica semnalul de la head-unit si (cred ca) se ocupa inclusiv de amplificarea semnalului audio pentru hands-free.
Vezi ca scrie si pe ea, 10x15W, deci e destul de clar ce face, amplificare pe 10 canale (boxe) max 15w.
bartro
QUOTE (Shark @ Jan 26 2009, 11:38 AM) *
Statia amplifica semnalul de la head-unit si (cred ca) se ocupa inclusiv de amplificarea semnalului audio pentru hands-free.
Vezi ca scrie si pe ea, 10x15W, deci e destul de clar ce face, amplificare pe 10 canale (boxe) max 15w.

Mai are si car specific equalizing, nu stiam asta. Inseamna ca au facut teste cu boxele respective pe masina respectiva, si au tunat amplificator asa ca sa suna bine in conditiile astea. Nice.
Invers, daca pui alte boxe pe el sau pui amplificator in alta masina, nu mai suna cum s-au gandit proiectanti.
capitanu
Am si eu o asemenea statie doar ca a mea este Blaupunkt. Nu cumva are rol si de radiotelefon?
Daca are cineva nevoie... sa ma contacteze.
Darren
QUOTE (jupan @ Jan 25 2009, 05:26 PM) *
Sall all , imi poate spune si mie cineva ce rol are statia de hifi, care se afla intre bancheta spate si portbagaj ? Cine amplifica semnaul prin difuzoare ea sau casetofonul?
Cred ca este piesa 18 din a2a diagrama, ANTI-INTERFER.(TELEPHONE) HIFI AMPLIFIER
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=65&fg=20
Tks'

Casetofonul trimite semnal neamplificat catre statie pe 4 canale (left/right x front/rear) catre statie. statia contine filtrele active (joase/medii/inalte) si amplificarea.
De la statie pleaca semnalul impartit in 10 canale filtrat si amplificat (2 joase fata + 2 medii fata + 2 inalte fata + 2 joase spate + 2 inalte spate).
Daca anulezi statia sau o inlocuiesti cu altceva, in locul ei trebuie sa pui filtre pe 3 cai pentru fata si filtre pe 2/3 cai pentru spate (in functie de ce difuzoare lasi pe spate).
Daca iti place cum se aude.. las-o asa. Eventual pune-ti o magazie cu mp3. Un alt head-unit ar da semnal prea slab pentru intrarea acestei statii (pe canalele pre-amp) si prea puternic pe canalele amplificate (o gramada de distorsiuni pt ca ar fi 2 amplificatoare puse in serie). Am testat ambele variante si pana la urma am pus si head-unit si amplificator aftermarket. am folosit in schimb cablajele catre difuzoare ale masinii (din portbagaj pleaca fire catre toate difuzoarele din masina)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.