Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand uleiuri originale BMW
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
dautopor
Cum zice si titlul vand uleiuri bmw..

5w30 - 43 lei /1L
5w40 - 30 lei /1L
10w40 - 29l ei /1L

Trimit oriunde prin tara cu curierat rapid.

ID YM: dautopor
Tel: 0757.531.517
Peter Pan
nu vrea sa stric topicul omului dar 5w-30 este 40 ron in vitan si la un magazin de la mine de pe strada 41.Atat stiu, restul chiar nu am vazut pe nicaieri.
elvislorin
nici eu nu vreau sa i-l stric dar s-ar putea sa nu mai gasesti asa ieftin in magazine...probabil ca au pe stoc la pret vechi, de cand era euro 3,7-3,8...cand o sa termine stocul o sa vezi ca e o diferenta destul de mare intre preturi, pt ca o sa se aprovizioneze pe cursul de zilele astea...mie mi se factureaza cu 4.4 lei/euro mad.gif

maestre te rog o poza cu bmw 10w40...nu am vazut niciodata
dautopor
nu strici topicul..orice comentariu pro sau contra este binevenit, nu stiu cat este la tine..dar io inainte m am uitat asa un pic pe net si peste tot era mai scump, in fine la cine ii convine pretul cumpara la cine nu nu smile.gif
poza ar arata ceva de genu
elvislorin
in momentul de fata pretul recomandat de vanzare e de 47 lei/litru...asta pt mi se factureaza cu euro mare...nu iti fac concurenta...eu nu vand pe net...am un magazin de piese si schimb ulei si tot am bagat ulei original de bmw dar 10w40 nu am vazut pana acum
dautopor
nici io nu vreau sa ma inbogatesc din asta..io am o cunostinta care e director de vanzari la mobil..si cumva aduce acuma si ulei de bmw, si am zis ca poate ajut pe cinva care are nevoie de ulei bmw..io cand am facut schimb de ulei am cautat o gramada si nu am gasit..
16bmw
pretul e bun,daca e cel nemtesc.
dautopor
ni mai dar nu pot sa editez postul meu?a crescut pretul la euro si sa schimbat si preturile la uleiuri..dar am sa las deocamdata la acest pret..si adaug o poza cu cele 3 uleiuri aa da si am facut o greseala, nu este 5w40 ci 0w40..

si da sunt aduse din germania..

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.