Help - Search - Members - Calendar
Full Version: anulare frina spate ?
BMWZone > BMW TUNING > Suspensie, roti, frane, caroserie
little six bmw
salut. stie cineva cum sa fac sa tina frina numai pe fata atunci cind vreau eu ca sa pot sa dau burn out? se foloseste un repartitor ceva? o alta pedala? asta presupune anularea abs-ului? ms. mult. bafta
butcky
QUOTE (BOGDAN WST @ Jan 22 2009, 09:35 PM) *
salut. stie cineva cum sa fac sa tina frina numai pe fata atunci cind vreau eu ca sa pot sa dau burn out? se foloseste un repartitor ceva? o alta pedala? asta presupune anularea abs-ului? ms. mult. bafta

blink.gif blink.gif blink.gif Asa crezi tu ca se dau burnout-uri? Cine te-a mintit?
316i
QUOTE (butcky @ Jan 22 2009, 11:07 PM) *
blink.gif blink.gif blink.gif Asa crezi tu ca se dau burnout-uri? Cine te-a mintit?

Daca tot tii sa ne arati cat de destept esti mai bine ii explici omului cum se face, nu sa fii ironic.
Sorin
da un search pe forum
butcky
QUOTE (316i @ Jan 23 2009, 11:08 AM) *
Daca tot tii sa ne arati cat de destept esti mai bine ii explici omului cum se face, nu sa fii ironic.

Ii las pe experti sa explice cum se fac burnout-urile, cerculetele si parcarile prin vitrine rolleyes.gif

Gata cu off topicul! Exista mess pt astfel de discutii!
bartro
QUOTE (butcky @ Jan 23 2009, 01:32 PM) *

Stai sa-mi pregatesc punga de pop-corn smile.gif

On/Off topic:
La mine era anulat o frana pe spate ca avea vaselina pe discuri unsure.gif
316i
QUOTE (butcky @ Jan 23 2009, 01:32 PM) *
Ii las pe experti sa explice cum se fac burnout-urile, cerculetele si parcarile prin vitrine rolleyes.gif

Macar unii dintre noi au avut cu ce si au in continuare cu ce. Nu au pus mana pe un 2.5 si l-au dat de garduri. tongue.gif
Sorin
dat de garduri dar a meritat biggrin.gif
little six bmw
am inteles cum se da burn out. intrebam asta despre anulatul frinelor pe spate doar ca sa gasesc o solutie sa fie mai simplu procedeul si sa se forteze cit mai putine componente ale masinii ... scz daca am deranjat cu acest topic. bafta.
p.s. sunt la inceput cu ursu. pina acu a fost ( si mai este inca) e 46 318i(facelift 143 cai) care are prea multa electronica si roti cam mari (18). bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.