Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar aripa dreapta e28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
evildeath
cum spune si titlul cumpar aripa dreapta e28...m intereseaza sa nu fie lovita sau ruginita
lucian
QUOTE (evildeath @ Jan 22 2009, 04:48 PM) *
cum spune si titlul cumpar aripa dreapta e28...m intereseaza sa nu fie lovita sau ruginita

ia-o noua. nu poate fi mai mult 50 euroi.
edutxu
QUOTE (lucian @ Jan 22 2009, 05:45 PM) *
ia-o noua. nu poate fi mai mult 50 euroi.

poti lua 9....dar am inteles ca sunt turcesti....
pentur mine la e12 era cam 180ron....
TiL
Eu am luat noua si era made in taiwan, cu firma suedeza pe ea. Dar a venit binisor. Sa o antifonezi sanatos daca o iei noua.
evildeath
eu am gasit la 2mil 600 probabil ca se gaseste si pana in 2 mil dar prefer una sh daca e in stare buna...poate poate are cineva....tongue.gif
TiL
Sa dau o fuga acasa in WE?
lucian
QUOTE (evildeath @ Jan 23 2009, 01:10 AM) *
eu am gasit la 2mil 600 probabil ca se gaseste si pana in 2 mil dar prefer una sh daca e in stare buna...poate poate are cineva....tongue.gif

era un anunt pe 4tuning cu piese de e28.
daca il gasesc il postez.
evildeath
QUOTE (TiL @ Jan 23 2009, 02:25 AM) *
Sa dau o fuga acasa in WE?

pai nu stiu dai o fuga?tongue.gif

QUOTE (lucian @ Jan 23 2009, 03:15 PM) *
era un anunt pe 4tuning cu piese de e28.
daca il gasesc il postez.

am cautat si eu pe 4tunning...dar poate mi-a scapat...ar fii ceva daca reusesti sa-l gasesti
manole74
Poate aici n-ai incercat............
evildeath
QUOTE (manole74 @ Jan 23 2009, 06:53 PM) *
Poate aici n-ai incercat............

ba da am vorbit cu domnu clau...vroia un milion pe ea a lasat-o la 800 de mii mi-a zis ca e tipla...doar ca e un pic atinsa...gen luata un pic vopseaua de pe ea...defapt avea o mare gaura jos si pasaju aripi muci...sa nu mai vorbim de cat de atinsa era....i-am trimis-o inapoi
lucian
QUOTE (evildeath @ Jan 23 2009, 07:38 PM) *
ba da am vorbit cu domnu clau...vroia un milion pe ea a lasat-o la 800 de mii mi-a zis ca e tipla...doar ca e un pic atinsa...gen luata un pic vopseaua de pe ea...defapt avea o mare gaura jos si pasaju aripi muci...sa nu mai vorbim de cat de atinsa era....i-am trimis-o inapoi

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...ria-185752.html
asta de timisoara il stiam si eu.
sorry.
evildeath
se poate inchide!
multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.