Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tacanit la motor
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
matzu
Salut,am si eu un e36 din '93 motor 2 litri benzina...

In seara asta am ridicat si eu un pic capota de control si am observat ca se aude un tacanit in zona din fata a motorului...
Mentionez ca urmeaza sa-i fac un schimb de ulei zilele astea(CAstrol 10w40) ...stiti cumva daca se va remedia odata cu schimbul de ulei si filtre ?
E ca un tacanit de tacheti dar un pic mai infundat ..si daca pun urechea se aude fix in zona specificata in poza...

Si tot in seara asta am observat ca relantiul fluctueaza un pic...insesizabil(acul pe bord nu se misca aproape de loc) ...dar cand stau la semafor se aude o fluctuatie in relanti. De la ce poate fi asta

[size="1"]

multumesc.
316i
Ala e vanos-ul. Schimba-i uleiul si nu ar trebui sa mai ai probleme.
bmwutu
QUOTE (matzu @ Jan 21 2009, 09:46 PM) *
Salut,am si eu un e36 din '93 motor 2 litri benzina...

In seara asta am ridicat si eu un pic capota de control si am observat ca se aude un tacanit in zona din fata a motorului...
Mentionez ca urmeaza sa-i fac un schimb de ulei zilele astea(CAstrol 10w40) ...stiti cumva daca se va remedia odata cu schimbul de ulei si filtre ?
E ca un tacanit de tacheti dar un pic mai infundat ..si daca pun urechea se aude fix in zona specificata in poza...

Si tot in seara asta am observat ca relantiul fluctueaza un pic...insesizabil(acul pe bord nu se misca aproape de loc) ...dar cand stau la semafor se aude o fluctuatie in relanti. De la ce poate fi asta

[size="1"]

multumesc.

poti sa-i schimbi si mama uleiului . nu se va intampla nimic . zgomotul este de la vanos care din pacate da semne de DECES .asa am patit si eu
walde
QUOTE (bmwutu @ Feb 9 2009, 09:59 PM) *
poti sa-i schimbi si mama uleiului . nu se va intampla nimic . zgomotul este de la vanos care din pacate da semne de DECES .asa am patit si eu

ai dreptate, vanosul e un pic cam .... pe duca .

Fluctuatile pot aparea de la bujii uzate .

Iti consuma mult ? s-ar putea si din sonda lambda ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.