Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care mai sunteti la Romano-Americana?
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
florin83
ia sa vad care mai sunteti..
stiu pana acum 2 biggrin.gif
butcky
eu, dar am inghetat anul! Sunt la economia turismului intern si international! Asta e a 2 a facultate. Prima am terminat-o la Cantemir - Managementul turistic si comercial :nod:
florin83
haha.. deci suntem colegi. eu tot la turism sunt! anu 2 fara frecventa..
eu trebuia sa termin pana acum. sad.gif
am fost un an la mangement si marketing.. nu mi-a placut si m-am lasat la sf. anului.
apoi m-am bagat la tursim la zi. Am terminat primul an. Anul 2 m-am bagat la FF. Nu m-am dus deloc la examene (de prost ce sunt)..si am pierdut anul. Acum sunt tot anul 2 smile.gif
butcky
AAAAAAAAAA, esti la secretara aia cu fundu mare! Si eu tot anul 2 sunt! Tot la F.F.! Cand mergem la facultate??? biggrin.gif
florin83
da.. la aia! laugh.gif laugh.gif
lol.. pai nu te-am vazut pe la facultate.. stiai ca azi am avut examen? :finger: eu nu l-am dat sad.gif
cica era la sala 523 la etaju 5, dar acolo numerotarea se oprea la numarul 522 sad.gif
intarziasem si 10min..
eu am urmatorul examen joi, la spaniola...
y no se nada en el espanol :crybaby:
Kane
Anul 4 la REI. Am examen peste 5 ore biggrin.gif

Stai linistit ca e usor rau la spaniola. E o grasa care iti da 6 chiar daca nu stii biggrin.gif
florin83
bafta!
eu anu asta n-am nici un examen asa cu noaptea in cap. numai la 12-1 le am.. smile.gif
Kane
Ahhh, ce cancer e sad.gif Si intr-o ora jum plec. Ce bun ar fii fost un Webasto acum. Eu urmatoarele 3 (cu asta inclus) numai de la 8 le am :finger:
alexandru_83
Eu anuI la REI biggrin.gif
florin83
butcky, mergi vineri la examen? biggrin.gif
sixx
Eu de la anul (dinnou) la management.. cred.
butcky
QUOTE (florin83)
butcky, mergi vineri la examen? biggrin.gif

Am inghetat anul!!!!!!!!!! sad.gif
florin83
aaa.. naspa.. credeam ca am si eu coleg :crybaby:
neamih
buei butcky, daca tot ai fost la ucdc, nu ai pe cineva pe acolo, ca sunt anulIII si tocmai am intrat in sesiune, zi si mie ce si cum... da-mi cursuri ceva.. nu stiu, dar fa ceva...
alexandru_83
Maine la 13.00 am examen la Contabilitate :crybaby:
florin83
eu la 13:00 la spaniola.
sala 429 (etaj 4)
poate ne vedem pe acolo smile.gif
butcky
QUOTE (neamih)
buei butcky, daca tot ai fost la ucdc, nu ai pe cineva pe acolo, ca sunt anulIII si tocmai am intrat in sesiune, zi si mie ce si cum... da-mi cursuri ceva.. nu stiu, dar fa ceva...

Eu am terminat Cantemirul la Management Turistic acum 1 an!!! Licenta nu am luat-o ca nu am timp sa invat si cursuri nu am avut in viata mea! Din 4 ani cred ca am fost 2 la facultate! :nod:
akajohn
eu am terminat URA acum 5 ani, manag-mktg....smile.gif licenta tot si acum am dizertatie la MBA in ASE ...wink.gif
alexandru_83
QUOTE (florin83)
eu la 13:00 la spaniola.
sala 429 (etaj 4)
poate ne vedem pe acolo smile.gif

Nu stiu ce sala.Am scris intr-o agenda in torpedo-ul masini.
Parca e intr-un amfitetru laugh.gif
Ionut
eu am luni ultimul examen de la Master si pe urma dizertatia... biggrin.gif
alexandru_83
Am fost...nu s-a putut face nimic...am dat foaia goala sad.gif
Ce ai facut Florin?
Robert
Guys, am citit ce ati spus voi mai sus, si am un singur comentariu (sper sa nu ma urati pentru restul vietii): in prezent, facultatea si modul de a aborda studiile sunt total diferite de cum erau atunci cand am fost eu student smile.gif
ccc
Cand ai fost tu student si la ce facultate, daca nu te superi?
butcky
Nu e chiar asa! Cine vrea sa invete poate sa invete! Am avut colegi care mergeau la toate cursurile, luau notite si faceau referate. :nod:
Dar eu zic ca 90% din cei care vin la facultate o fac pentru diploma si chiar nu-i intereseaza ce spun profesorii aia! :dis:
Uite-te la Cantemir, Titulescu sau Romano-Americana. Ce fite, numai smecheri, isi etaleaza toti telefoanele, toalele si "carutele" din parcare. Iar daca nu ai 1-2 fufe (neaparat blonde) pe langa tine esti chiar varza... tongue.gif
florin83
QUOTE (alexandru_83)
Ce ai facut Florin?

hahaha.. deci am facut tot smile.gif) cred ca iau 9-10 laugh.gif laugh.gif
am stat pe messenger si mi-a zis cineva care stie spaniola smile.gif

aa.. cine te-a invatat ma sa parchezi pe zebra.. la spaima soselelor cu tine smile.gif[/i]
Robert
QUOTE (ccc)
Cand ai fost tu student si la ce facultate

Oct 1992 - Iul 1997, info in cibernetica / ASE.
Au fost 5 ani pentru ca atatia se faceau atunci la cursurile de zi (generatia imediat dupa mine a facut 4 ani). Desi inca am prins o perioada cand in facultati mai ramasese ceva din exigentele dinainte de Revolutie, am fost personal super dezamagit, atat de materiile care se predau cat si de nivelul la care se predau.
Se pare ca facultatea in Romania, in adevaratul sens al cuvantului si la nivelul de profesionalism la care ar trebui sa te astepti, s-a facut cum trebuie cam pana la Revolutie.
Cand am fost eu student, deja o luase in jos. Cat despre facultati in general, Politehnica a fost mereu deasupra. Ma intreb oare cum o fi acum.

Repet, va rog sa nu imi luati comentariile in nume de rau. Nici nu vreau sa diminuez cu ceva meritele si eforturile celor care, studenti fiind acum, isi vad de treaba si invata cum trebuie, indiferent de facultatea la care sunt.
Eu ma refer mai degraba la sistemul de invatamant universitar, in sine. Care mi se pare ca a aruncat pe geam exact ceea a avea mai valoros, inainte de Revolutie.
florin83
de ce sa ti-o luam in nume de rau.. smile.gif
asa era atunci, acum e altfe, peste 10 ani cine stie cum o sa mai fie..
ccc
Stai linistit, nu ti-o iau in nume de rau.
Stiu ca la majoritatea dintre facultatile romanesti nu se face (mai) nimic. Poate studentul sa treaca prin facultate ca ratza prin apa, ia diploma si gata. acum depinde pana la urma de fiecare, daca vrea, are ocazia sa mai invete ceva, desi sunt putine imbolduri.
Daca era mai ridicat nivelul inainte de revolutie, nu stiu, si nici nu imi doresc sa fi fost student atunci.
Parerea mea e ca cei care vor sa faca o facultate serioasa trebuie sa se orienteze acum spre strainatate.
Darren
Stii si cat costa sa faci o facultate in strainatate? hmm?
sixx
Mai putin decat ai crede (Germania).
alexandru_83
QUOTE (florin83)
QUOTE (alexandru_83)
Ce ai facut Florin?

hahaha.. deci am facut tot smile.gif) cred ca iau 9-10 laugh.gif laugh.gif
am stat pe messenger si mi-a zis cineva care stie spaniola smile.gif

aa.. cine te-a invatat ma sa parchezi pe zebra.. la spaima soselelor cu tine smile.gif[/i]

Pai unde vroiai sa o parchez ca nu era nimic smile.gif
Si oricum daca te uiti atent nu e chiar pe trecere parcata biggrin.gif
florin83
eu m-am dus pana la capatul tramvaiului si nu am gasit nici un loc :eek: :eek:
pana la urma am parcat-o cu 100m in fata la a ta (dupa statia de autobuz)
ccc
QUOTE (Darren)
Stii si cat costa sa faci o facultate in strainatate? hmm?

Da, stiu. Dar exista si burse.
Daca nu toata facultatea, macar 1-2 ani se pot acoperi prin programe gen Erasmus.
alexandru_83
QUOTE (florin83)
eu m-am dus pana la capatul tramvaiului si nu am gasit nici un loc :eek: :eek:
pana la urma am parcat-o cu 100m in fata la a ta (dupa statia de autobuz)

E de belea cu locurile.Mai merge sa intri si in curtea langa care eram eu parcat.
Ii dai 20.000 la paznic wink.gif
florin83
e belea in sesiune.. in rest gasesti
cladirea aia cu 7 etaje din curtea de care zici e vechiul sediu smile.gif
eu am prins 1 an si acolo.
florin83
faza tare azi la examen..
era unu langa mine in banca (eram in sala 117, unde incap 20-30pers pe rand) si se intorcea in timpul examenului in toate partile si intreba: "pui si tu mana daca e?".. toti intrebau "ce?" si asta: "mana pe p.. mea..!" smile.gif))
ce terminat. biggrin.gif biggrin.gif
florin83
are careva examen maine?
maine e intalnire si ma gandeam ca plecam direct..
Kane
In ~`4 ore am plecat. Am de la 10 jumate biggrin.gif Ultimul :unibrow: :unibrow: :finger:
florin83
tot la 10:30 am avut si eu sambata! la engleza.
ca tot veni vorba.. stie cineva cum se traduce "cultural and heritage tourism" ?
am avut un text de tradus in care era de vreo 5-6 ori expresia asta..
florin83
eu maine la 10:30 il am pe ultimu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.