QUOTE (ccc)
Cand ai fost tu student si la ce facultate
Oct 1992 - Iul 1997, info in cibernetica / ASE.
Au fost 5 ani pentru ca atatia se faceau atunci la cursurile de zi (generatia imediat dupa mine a facut 4 ani). Desi inca am prins o perioada cand in facultati mai ramasese ceva din exigentele dinainte de Revolutie, am fost personal super dezamagit, atat de materiile care se predau cat si de nivelul la care se predau.
Se pare ca facultatea in Romania, in adevaratul sens al cuvantului si la nivelul de profesionalism la care ar trebui sa te astepti, s-a facut cum trebuie cam pana la Revolutie.
Cand am fost eu student, deja o luase in jos. Cat despre facultati in general, Politehnica a fost mereu deasupra. Ma intreb oare cum o fi acum.
Repet, va rog sa nu imi luati comentariile in nume de rau. Nici nu vreau sa diminuez cu ceva meritele si eforturile celor care, studenti fiind acum, isi vad de treaba si invata cum trebuie, indiferent de facultatea la care sunt.
Eu ma refer mai degraba la sistemul de invatamant universitar, in sine. Care mi se pare ca a aruncat pe geam exact ceea a avea mai valoros, inainte de Revolutie.