Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Distributia:Curea sau lant? 316 e36 M43
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
Crissstian
Ma poate lamuri cineva cine are un 316i e36 M43 din 93 daca distributia este pe lant sau pe curea ca eu nu-mi dau seama fiind un capac metalic care acopera totul si o sonda pe acel capac. Pare a fi cu lant,dar nu sunt sigur. Va multumesc anticipat
Sorin
lant
Crissstian
Merci,Sorin sunt mai linistit acum.Dar nu pentru mult timp ca oricum va trebui sa schimb si lantul asta .Are deja 260000km.
io'sŪ
distributia pe lant te anunta cand vrea schimbata, incepe sa ronţaie

daca acei 260k sunt reali eu zic ca mai merge
florin_sacanu
o intrebare as avea si yo pana l cate mii de km pot s merg cu distributia p curea l un bmw 316 din 1992????? smile.gif
io'sŪ
CITAT(florin_sacanu @ Mar 17 2009, 05:51 PM) *
o intrebare as avea si yo pana l cate mii de km pot s merg cu distributia p curea l un bmw 316 din 1992????? smile.gif

cam 60T km, cel mai bine o schimbi mai devreme
odata cu distributia (cureaua) se schimba si ceva role de pe langa curea
stone
un cunoscator as vrea sa stiu si eu ce distributie am curea sau lant , cineva mia spus ca sar putea sa fie pe lant am un bmw 316 an fab 11. 92
the_rifle
QUOTE (stone @ Sep 4 2009, 05:21 PM) *
un cunoscator as vrea sa stiu si eu ce distributie am curea sau lant , cineva mia spus ca sar putea sa fie pe lant am un bmw 316 an fab 11. 92

ce tip de motor e ?
hanneman
Curea M40!Din 1993 s-a pus M43 pe lant!
stone
pai nu stiu ce tip este m40 sau M46
io'sŪ
M46 nu se poate, poate M43, baga VINul aici sa-ti spunem
daca motorul are o bobina de inductie si distribuitor (capac delco) este M40 si are distributia pe curea,

M40

M43

deosebirile sunt evidente
stone
motorul meu seamana cu cel din prima poza cu m40 dar totusi difera un pic al meu are si bobina de inductie acum zietimi si mie ce inseamna VIN-ul acele ca nu stiu ms frumos
io'sŪ
ultimile 7 caractere din seria de caroserie
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.