Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand 3 capace jante BBS
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Shark
Vand 3 capace pentru jante BBS.

Le-am luat de pe ebay de la un tip din Portugalia, azi au venit.
Din pacate eu nu le pot folsi, am vrut sa le pun pe MSWurile mele dar mai trebuie adaptate capacele, nu vin bine asa direct, si mi-e mila sa le ciopartesc...
Prin urmare le dau exact asa cum le-am primit. Capacele sunt in stare foarte buna, emblemele BMW de pe ele arata ca noi (nu sunt decolorate, exfoliate, etc.). Mecanismul ala de fixare functioneaza perfect.
Tipul ala zicea ca sunt de pe un E30. Din pacate insa, nu avea decat 3...

Pretul este de 60eur toate. Pretul nu este negociabil, atat am dat eu pe ele si cu atat le dau mai departe.
Iata si cateva poze. Am pozat si codurile alea de pe ele, poate ajuta la ceva...

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
316i
De ce oi fi dat 60 de euro pe 3 capace...Ooooff.
Shark
Ti se pare mult? Mie nu. Chiar sunt impecabile. E nasol doar ca sunt 3...
butcky
Nu pot sa cred ca ai dat 60 euro pe 3 capace sad.gif Daca erau 4 mai ziceam, dar tot era mult!
Shark
Bai ma omorati! laugh.gif M-am uitat putin pe ebay inainte de asta, sa stiti, n-am sarit ca apucatu'. Oricum, daca nu se dau, cred ca imi cumpar si niste BBSuri la ele, ca prea imi plac! (tot 3 la numar si pun si rezerva!) rolleyes.gif
Shark
Am uitat sa precizez: capacul propriuzis (ala cu fagure) e din aluminiu, nu e plastic.
uwe
sunt pt. jante pe 14 sau 15??

eu le-as cam vrea dar pretul e cam...
daca ai nevoie de piese ceva...poate ne combinam cumva...
Shark
N-am idee, uwe, pentru ce marime de jante sunt. Dar pot sa le masor daca vrei. Numai sa-mi spui exact ce anume sa masor! tongue.gif
Cat despre partea cu piesele ... nu ma deranjeaza un schimb. Cam ce mai ai "pe stoc"?
uwe
daca nu te deranjaza mai bine vorbim pe mes. ...e mai practic zic eu "uwe3252003"
Mihai_AMD
de la bbs 15'' la bbs 16'' sunt la fel la marime,am probat eu cand aveam bbs 16 la un amic cu urs cu bbs 15 si au mers la fix.
uwe
CITAT(db85amd @ Jan 13 2009, 11:41 PM) *
de la bbs 15'' la bbs 16'' sunt la fel la marime,am probat eu cand aveam bbs 16 la un amic cu urs cu bbs 15 si au mers la fix.

asta nu stiam ..in schimb stiu sigur ca nu merg de la 14 la 15 sad.gif
316i
Astea sunt de 14.
uwe
CITAT(316i @ Jan 14 2009, 12:55 AM) *
Astea sunt de 14.

mda...asa e...ca l-am rugat sa le masoare

of cum le stii tu pe toate... biggrin.gif
Shark
Up! Accept si schimburi...
Shark
up
Shark
up
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.