Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand jante 15 prindere 4 x 100 reconditonare sablate si vopsit in cuptor
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
disponibilu
se vand jante 15 prindere 4x 100 merg pe el cauciucuri 195 sau 205
200 euro

0723183204 paul
capitanu
offtopic.gif
Unde ai sablat jantele si cat te a costat?
butcky
QUOTE (capitanu @ Jan 13 2009, 05:09 PM) *
offtopic.gif
Unde ai sablat jantele si cat te a costat?

Citeste postul asta ... http://bmwzone.ro/forums/reconditionare-ja...&hl=sablare

Poti sabla jantele la orice centru de sablat sticla! Ala unde am facut eu, s-a desfiintat, dar exista multe alte centre!
disponibilu
jentile au faost sablate de un amic la pitesti si au costat 500 de bucata plus vopsitul in cuptor si vopseaua mau costat ceva dar mie nu imi mai intra din cauza suspensie sport si vreu pe 14
sau le schimb cu ceva pe 14
capitanu
Buctky, am citit de multe ori topicul tau, felicitari pt el dar nu am mai gasit in Buc nici un loc unde sa sablez jantele;

Disponibilu, ajuta-ma si pe mine cu un contact, recomandare la amicul tau de la Pitesti sa sablez si eu un set de jante.
uwe
CITAT(capitanu @ Jan 22 2009, 11:55 AM) *
Buctky, am citit de multe ori topicul tau, felicitari pt el dar nu am mai gasit in Buc nici un loc unde sa sablez jantele;

Disponibilu, ajuta-ma si pe mine cu un contact, recomandare la amicul tau de la Pitesti sa sablez si eu un set de jante.

din ce vad eu sunt sablate cu bile metalice...
disponibilu
sincer nu la-m intrebat cu ce le sableaza
o sa vb cu el sa vad daca mai sableaza si va dau un nr de tel
disponibilu
up pentru jante 170 de uero ca a urcat euro
disponibilu
se poate inchide
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.