Help - Search - Members - Calendar
Full Version: un sfat
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
grasu318
sad.gif sad.gif sad.gif :(ok tachetii nu se pot regla,atunci trebuie sa-i schimb .are cineva idee cat ma costa toata treaba asta k din cat am inteles tre sa schimb tachetii axu cu came si culbutorii.si inca ceva am cautat sa imi cumpar furtunu ala gros ce pleaca din debitmetru in motor si restul furtunelor de aer(alea de la regulator)si nu le gasesc neam imi spuneti si mie unde pot gasi?(sunt jud bv )
TiL
pai.... la orice furnizor care e in stare sa comande de afara, de la BMW. Le trebuie partnumber-ul.
Din ce am observat, au meu furnizor aduce multe chestii prin unii din Tg Mures, so pentru tine ar trebui sa fie mai aproape.
Mihai_AMD
CITAT(grasu318 @ Jan 11 2009, 04:06 AM) *
sad.gif sad.gif sad.gif :(ok tachetii nu se pot regla,atunci trebuie sa-i schimb .are cineva idee cat ma costa toata treaba asta k din cat am inteles tre sa schimb tachetii axu cu came si culbutorii.si inca ceva am cautat sa imi cumpar furtunu ala gros ce pleaca din debitmetru in motor si restul furtunelor de aer(alea de la regulator)si nu le gasesc neam imi spuneti si mie unde pot gasi?(sunt jud bv )

despre tacheti axa si culbutori nush ce sa iti zic
dar furtunele alea ia-le noi,nu-s asa scumpe si sh nu cred ca gasesti impecabile,e de ajuns sa aibe vreo crapatura sa traga aer fals,,mai ales cel de la debitmetru-motor(admisie)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.