Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De la vecini - condus serpuit
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
bartro
http://www.daciaclub.ro/Condusul-serpuit-t92793.html

Oare merge si la BMW?
xox
lgh (24).gif Dupa ora 22 (neaparat la intoarcere din pub/club/disco/crasma de cartier) / dupa ninsoare abundenta (neaparat masina pre- 1990 sau ASC off la >'90) cu siguranta functioneaza si la BMW...

Ciupanezu
Un topic nemuritor..
Sorin
Cred ca mai am un pic si imi fac user numai sa scriu acolo
316i
Nu pot sa cred decat ca topicul e la misto. Nu pot sa cred ca cineva chiar a scos asa ceva din el gandindu-se serios...defapt sunt dacioti...nu stiu de ce ma mir...
ionusunt
WTF ? blink.gif cum adica nene condus serpuit.stai ca nu inteleg
el face cand stanga cand dreapta cu masina?e tampit ? dement ? laugh.gif si i se pare mai ok sa mearga cu masina intr-un balans continuu ? laugh.gif pungi pt boraturi si-a montat l dacie ? smile.gif va rog corectati-ma daca am inteles aiurea
butcky
Ce oligofreni! Uite la 2 serpuitori din astia le-am rupt oglinzile cu piciorul, dupa ce era sa dea peste mine cand eram pe motor! Dacia forum! Ce pretentii sa ai...
uwe
am incercat ursul meu sa vad cat prinde maxim si am ajuns undeva la 220 abia acum ma gandesc ca daca mergeam "serpuit" ma ajutau curentii de aer de care zic baietii aia si cred ca saream de 220 si poate consuma si mai putin

mare e gradina Domnului!!! blink.gif
ionusunt
era un post p acolo .zicea unu ca i-a zis instructoru ca el are un talent din nastere la codus ca merge "Serpuit" .......... celb (4).gif
maine poimaine o sa ii vezi zicand ca cel mai bine abordezi virajul tinand volanul si rotile drepte....ca deh daca ei cand tre sa mearga drept nu o fac...ma gandesc a si asta se aplica laugh.gif
uwe
deci am citit absolut tot ...am ras cu lacrimi de se uita mama la mine si nu stia ce am

nu stiu daca e facut la caterinca sau nu dar e super comedie biggrin.gif
Ciupanezu
E caterincă sigur...

xander
eu topai ca broasca .......si sar gropile
nu inteleg de ce radeti laugh.gif ...daca e sa o luam in serios dacia merge serpuit pt ca e mult prea greu sa o ti dreapta.......are joc in volan.... dar nu ca ar avea ceva busit..asa e ea
ce sa ii ceri e dacie asa masina asa forum wink.gif
bartro
QUOTE (ionusunt @ Jan 10 2009, 07:17 PM) *
WTF ? blink.gif cum adica nene condus serpuit.stai ca nu inteleg

Cam asa smile.gif
Mie m-a placut partea unde zice ca masina urmatoare trebuie mers tot serpuit dar defazat ca cand sa depasesc sa fie loc de depasire smile.gif

QUOTE (ionusunt @ Jan 10 2009, 09:56 PM) *
era un post p acolo .zicea unu ca i-a zis instructoru ca el are un talent din nastere la codus ca merge "Serpuit" .......... celb (4).gif

Hai ma, asta chiar era o gluma biggrin.gif
uwe
CITAT(xander @ Jan 11 2009, 01:59 AM) *
eu topai ca broasca .......si sar gropile
nu inteleg de ce radeti laugh.gif ...daca e sa o luam in serios dacia merge serpuit pt ca e mult prea greu sa o ti dreapta.......are joc in volan.... dar nu ca ar avea ceva busit..asa e ea
ce sa ii ceri e dacie asa masina asa forum wink.gif

eu am mers cu dacia peste 100.000km nu aveam nici joc in volan si nici nu mergeam serpuit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

daca cumva acole e macar o umbra de seriozitate...e grav
Silviu
Baietii se tin de caterinca.

Au mai fost cateva topice de caterinca, de exemplu un topic "memorabil" e asta :

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...37&hl=mosor

Si unul ceva mai nou :
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=134403&hl=

ps: Se poate scoate romanul din Dacia 1300, dar 1300 din roman nu prea. Am vazut destule LOGANE cu carton in fata radiatorului . laugh.gif
TiL
Hai sa-ti spun o treaba cu cartonul asta. Nu stiu daca aia au pus cartonul in fata de tampiti sau nu, dar eu regret ca nu am pus carton in fata E28-ului macar la drumul lung in Ucraina. Din 2 motive:

1. la intoarcere, in noaptea aia cea mai geroasa, caldura nu mai facea fata, mergeam cu flori de gheata pe geamuri, ba chiar si pe o parte din parbriz, acolo la oglinda. Temperatura motorului statea destul de jos sub jumatate. Termostatul e nou, Behr Thermot-tronic.

2. Ma gandesc cu groaza cati pumni de nisip au intrat in fantele radiatorului, nisip aruncat de masinile din fata. Am mai scos odata doua maini de nisip dintr-un radiator, abia acum inteleg cum au ajuns acolo.

Un carton pus urat, in bot, deci nu lipit de radiator, ar fi lasat aerul sa circule totusi prin radiator, dar rezolva cele doua probleme de mai sus. N-au fost prosti nemtii cand au facut nas de iarna pentru urs.

Si degeaba ridiculizam baietii cu dacia, topicul ala cu serpuiala e facut de oameni destepti, cu exceptia unuia care nu a inteles gluma biggrin.gif
Silviu
Hai sa-ti spun o treaba cu cartonul asta...

Ai dreptate, dar totusi nu poti sa pui cartonul ala pe un LOGAN ROSU pe din-afara barei din fata !!! Este prea inestetic !!!
Daca il pui, sa il pui ca lumea, sa fie discret .

N-au fost prosti nemtii cand au facut nas de iarna pentru urs.

O solutie foarte eleganta. smile.gif
ionusunt
QUOTE (Silviu @ Jan 17 2009, 02:15 AM) *
Baietii se tin de caterinca.

Au mai fost cateva topice de caterinca, de exemplu un topic "memorabil" e asta :

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...37&hl=mosor

Si unul ceva mai nou :
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=134403&hl=

ps: Se poate scoate romanul din Dacia 1300, dar 1300 din roman nu prea. Am vazut destule LOGANE cu carton in fata radiatorului . laugh.gif

la servici la mine e un ford fiesta cu carton la radiator smile.gif)
uwe
CITAT(TiL @ Jan 17 2009, 10:33 AM) *
Hai sa-ti spun o treaba cu cartonul asta. Nu stiu daca aia au pus cartonul in fata de tampiti sau nu, dar eu regret ca nu am pus carton in fata E28-ului macar la drumul lung in Ucraina. Din 2 motive:

1. la intoarcere, in noaptea aia cea mai geroasa, caldura nu mai facea fata, mergeam cu flori de gheata pe geamuri, ba chiar si pe o parte din parbriz, acolo la oglinda. Temperatura motorului statea destul de jos sub jumatate. Termostatul e nou, Behr Thermot-tronic.

2. Ma gandesc cu groaza cati pumni de nisip au intrat in fantele radiatorului, nisip aruncat de masinile din fata. Am mai scos odata doua maini de nisip dintr-un radiator, abia acum inteleg cum au ajuns acolo.

Un carton pus urat, in bot, deci nu lipit de radiator, ar fi lasat aerul sa circule totusi prin radiator, dar rezolva cele doua probleme de mai sus. N-au fost prosti nemtii cand au facut nas de iarna pentru urs.

Si degeaba ridiculizam baietii cu dacia, topicul ala cu serpuiala e facut de oameni destepti, cu exceptia unuia care nu a inteles gluma biggrin.gif

mare dreptate ai
butcky
Uitati ce se intampla daca mergeti serpuit cu un BMW... http://www.youtube.com/watch?v=TdxRZ3HRKoE
uwe
CITAT(butcky @ Jan 21 2009, 06:15 PM) *
Uitati ce se intampla daca mergeti serpuit cu un BMW... http://www.youtube.com/watch?v=TdxRZ3HRKoE

nu cred ca a patit mare lucru ...daca pica pe plafon ..era nasol

oricum omul e amuzant cum sta el cu capsorul scos pe geam laugh.gif
eugene12
Prea marfa.....dar isi bat joc de saracii incepatori...si toti am fost sau suntem incepatori.Asta e daca pici in plasa...
TiL
Exact asa am facut si eu, dar echivalentul pe zapada batuta. M-am infipt cu baia intr-o scara de beton vio (33).gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.