Hai sa-ti spun o treaba cu cartonul asta. Nu stiu daca aia au pus cartonul in fata de tampiti sau nu, dar eu regret ca nu am pus carton in fata E28-ului macar la drumul lung in Ucraina. Din 2 motive:
1. la intoarcere, in noaptea aia cea mai geroasa, caldura nu mai facea fata, mergeam cu flori de gheata pe geamuri, ba chiar si pe o parte din parbriz, acolo la oglinda. Temperatura motorului statea destul de jos sub jumatate. Termostatul e nou, Behr Thermot-tronic.
2. Ma gandesc cu groaza cati pumni de nisip au intrat in fantele radiatorului, nisip aruncat de masinile din fata. Am mai scos odata doua maini de nisip dintr-un radiator, abia acum inteleg cum au ajuns acolo.
Un carton pus urat, in bot, deci nu lipit de radiator, ar fi lasat aerul sa circule totusi prin radiator, dar rezolva cele doua probleme de mai sus. N-au fost prosti nemtii cand au facut nas de iarna pentru urs.
Si degeaba ridiculizam baietii cu dacia, topicul ala cu serpuiala e facut de oameni destepti, cu exceptia unuia care nu a inteles gluma