Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar rulment cardan
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
virusss
doresc sa cumpar un rulment de cardan(cu suport) pentru e21 smile.gif, rulmentul intermediar smile.gif..vreau unul in stare buna daca aveti ramas de prin dezmembrare sau ceva biggrin.gif
aly_geo2001 pe mess sau aici pe privat pentur oferte
multumesc! smile.gif
Mihai_AMD
am de la un e12 520,daca crezi ca iti merge il caut,,,
TiL
Cred ca merge de oricare. Eu am unul nou de E28 in portbagaj, am dat 98lei pe el, mi-e lene sa-l mai montez ca n-am reusit sa-l scot pe cel vechi.
virusss
eu am pe masina rulment de urs...si nu sta cardanul drept,aliniat,cum vreti sa`i ziceti smile.gif...si mi s-a spus ca probelma se remediaza cu inlocuirea rulmentului smile.gif...precizez ca din cauza rulmentului de urs imi vibreaza cardanul in mers, la anumite turatii sad.gif
Mihai_AMD
CITAT(virusss @ Jan 9 2009, 07:58 PM) *
eu am pe masina rulment de urs...si nu sta cardanul drept,aliniat,cum vreti sa`i ziceti smile.gif...si mi s-a spus ca probelma se remediaza cu inlocuirea rulmentului smile.gif...precizez ca din cauza rulmentului de urs imi vibreaza cardanul in mers, la anumite turatii sad.gif

mmm...
nu cred ca rezolvi alinierea cu schimbarea rulmentului.poate numai daca ai joc mare in rulment e posibil sa bata si de acolo
ai umblat recent la cardan?sau de cand bate?asa din senin sau de cand ai umblat la el?
cardanul e aliniat din fabrica sa nu bata prin centrarea cu plumbi ca la jante,daca ai obs are pe el plumbi
cand il dai jos de la alta masina sal pui la tine(cazul meu) e recomandat sal semnezi cu creta ceva exat cum a fost ca sal pui la loc la linie
altfel e riscul sa bata

daca nu e ceva bine sa ma corecteze altcineva,eu asa stiu/am citit pe alte forumuri
virusss
cand a fost montata cutia de urs ,de fostul proprietar,de atunci bate, trepideaza...da rpana in 2000rpm nu trepideaza,si asta doar in mers constant smile.gif..in accelerare sau frana de motor nu are treaba smile.gif
virusss
cu rulmentul o rezolv cu multumiri lui db85amd smile.gif
se poate inchide, multumesc! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.