Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aparat de taiat faianta
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
butcky
M-am mutat la casa de vre-o 2-3 luni si de atunci stau intr-un mare santier dry.gif
Am facut prostia sa platesc in avans muncitorii si dusi au fost sad.gif
Are cineva sa-mi imprumute un aparat de taiat faianta? Din acela manual. Am incercat cu flexul si nu pot sa tai drept. Am crezut ca e din cauza turatiei prea mari si am imprumutat unul cu turatia reglabila dar tot degeaba. Am de taiat doar 3-4 placi! Sau daca va pricepeti sa taiati si aveti aparat acasa, vin cu placile si le taiem pe loc. Fac cinste!

Cand stateam la bloc, camera mea si holul erau pline de piese de BMW! Nu mai aveam pe unde sa calc! Acum casa e plina de scule si materiale de constructii! NU mai rezist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lucian
QUOTE (butcky @ Jan 9 2009, 03:35 PM) *
M-am mutat la casa de vre-o 2-3 luni si de atunci stau intr-un mare santier dry.gif
Are cineva sa-mi imprumute un aparat de taiat faianta? Din acela manual. Am incercat cu flexul si nu pot sa tai drept. Am crezut ca e din cauza turatiei prea mari si am imprumutat unul cu turatia reglabila dar tot degeaba. Am de taiat doar 3-4 placi! Sau daca va pricepeti sa taiati si aveti aparat acasa, vin cu placile si le taiem pe loc. Fac cinste!

Cand stateam la bloc, camera mea si holul erau pline de piese de BMW! Nu mai aveam pe unde sa calc! Acum casa e plina de scule si materiale de constructii! NU mai rezist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cand ajungi la capitolul mobilier, te ajut.
pt. gresie, faianta nu am scule.
butcky
QUOTE (lucian @ Jan 9 2009, 03:47 PM) *
cand ajungi la capitolul mobilier, te ajut.
pt. gresie, faianta nu am scule.

Am 80% din mobila! Si la bucatarie am avut probleme. Am batut palma pe un pret si la final am dat mult mai mult si mi-am carat singur materialul pana acasa. Si tot nu e gata si nu a iesit cum vroiam! Cu banii de bucatarie imi luam un BMW sad.gif(
Ciupanezu
Poţi să închiriezi scule de la Bricostore.
eugene12
QUOTE (butcky @ Jan 9 2009, 02:35 PM) *

sal iti dau eu o masina de taiat faianta.0764424144
butcky
QUOTE (eugene12 @ Jan 9 2009, 09:57 PM) *
sal iti dau eu o masina de taiat faianta.0764424144

Ok! Te sun maine! wink.gif Merci!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.