sorinc
Jan 4 2009, 11:07 AM
am si eu o problema la un E39,se aude ceva la roata dreapta fata.Ce poate fi?Se aude ca si cum ai calca pe o sticla de plastic sau parca ar lovi ceva...ceva de genu ,doar la viteza mica.sh nu tot timpul.Ma poate ajuta cineva?
ovidiuraula
Jan 7 2009, 11:44 AM
si eu am patit o data asa ceva nu pot sa mi dau seama , am crezut ca am ramas fara placute dar..
sorinc
Jan 7 2009, 07:32 PM
si ce ai facut?
ovidiuraula
Jan 7 2009, 08:47 PM
nu am facut nimic de atunci nu am mai auzit nimic a durat cam 300de m
In seara asta a inceput si al meu sa faca urat. Dar stiam ca am o tabla cam deformata. M-am uitat si aia atingea discul, in merg. Am apasat pe ea sa nu mai stea pe disc si s-a rezolvat.
A inceput sa faca din senin, dupa sute de km fara incidente... tocmai iesisem din parcarea incalzita. S-o fi deformat putin de ieri, la spalatorie....
Ciupanezu
Jan 7 2009, 10:45 PM
QUOTE (sorinc @ Jan 4 2009, 11:07 AM)

am si eu o problema la un E39,se aude ceva la roata dreapta fata.Ce poate fi?Se aude ca si cum ai calca pe o sticla de plastic sau parca ar lovi ceva...ceva de genu ,doar la viteza mica.sh nu tot timpul.Ma poate ajuta cineva?
Urc-o pe elevator şi verifică articulaţia.
E cel mai simplu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.