Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Relee,butoane e12,e28,e23,e21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Mihai_AMD
nush care de unde sunt dar stiu ca asta vara cand le-am cautat innebunit nu am dat de ele laugh.gif
butoane de lumini,proiectoare,ceata,de geamuri electrice(parca unul e si luminat),etc...
e si un head unit pe acolo de pe e23 730i din 84
edutxu
daca ai butoane d geamuri electrice vreau eu...si ala pentru oglinzile leectrice cred ca o sa l vreau...
dar intai sa verific daca nu e d la oglinzi
lucian
mi-ar trebui ala de faruri care regleaza si lumina in bord. e in primul din dreapta, in poza.
al meu nu mai variaza lumina in bord.
evildeath
daca ai vreun buton de geam luminat il vreau eu tongue.gif
Mihai_AMD
CITAT(lucian @ Jan 8 2009, 08:28 AM) *
mi-ar trebui ala de faruri care regleaza si lumina in bord. e in primul din dreapta, in poza.
al meu nu mai variaza lumina in bord.

oki,cand mai ai drum da pe la mine sa til dau,e bonus din partea mea .ca sa ne reglam conturile tongue.gif:P

CITAT(evildeath @ Jan 8 2009, 12:12 PM) *
daca ai vreun buton de geam luminat il vreau eu tongue.gif

ok...ti-l dau la 30ron daca il vrei ti-l dau cand iti aduc si cotierele tongue.gif:P:P
evildeath
ok pune-l acolo deoparte tongue.gif dar vezi sa fie functional pls...biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(evildeath @ Jan 8 2009, 09:22 PM) *
ok pune-l acolo deoparte tongue.gif dar vezi sa fie functional pls...biggrin.gif

da e functional ca le-am probat toate cand le-am luat,am luat in vara 7 butoane luminate si 6 sunt la mine pe masina(4 pe consula si 2 in spate pe usi)
ok,o sa-l "pun in cui" pt tine tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.