Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e28 535
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
edutxu
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/Anuntu...218-143576.html

merita luat, iar pretul este....discutabil......
lucian
QUOTE (edutxu @ Jan 3 2009, 02:02 AM) *
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/Anuntu...218-143576.html

merita luat, iar pretul este....discutabil......

merita intr-adevar; eu am vazut masina. cu ceva prob. la mcaroserie, dar nu grave.
Mihai_AMD
nu e cumva cel de pe grivitei de vizavi de rar?
Sportivu
Nu este ala. Aia e masina adevarata, ingrijita si calumea biggrin.gif asta e...obosita smile.gif
ionusunt
asta e prin aviatiei.e obosita da merita luata la banii astia si reconditionata calumea...iese super chestie dar sunt muuuuulti bani si ore de munca de bagat in ea...dar merita daca le ai rolleyes.gif
edutxu
QUOTE (ionusunt @ Jan 4 2009, 12:11 AM) *
asta e prin aviatiei.e obosita da merita luata la banii astia si reconditionata calumea...iese super chestie dar sunt muuuuulti bani si ore de munca de bagat in ea...dar merita daca le ai rolleyes.gif

eu asi da banii doar pentru kitul de pe ea tongue.gif
lucian
QUOTE (ionusunt @ Jan 4 2009, 01:11 AM) *

eu am vrut s-o iau pana sa renunt la ideea de e 28 in favoarea unui e 24.
are kit original de m, interior sport, tabla trebuie lucrata. motorul nu stiu cum e, in afara de faptul ca e 3.5 biggrin.gif
cine se incumeta la un impozit de 20 mil. pe an si asigurari din ce in ce mai scumpe...
Sportivu
QUOTE (lucian @ Jan 4 2009, 10:05 AM) *
eu am vrut s-o iau pana sa renunt la ideea de e 28 in favoarea unui e 24.
are kit original de m, interior sport, tabla trebuie lucrata. motorul nu stiu cum e, in afara de faptul ca e 3.5 biggrin.gif
cine se incumeta la un impozit de 20 mil. pe an si asigurari din ce in ce mai scumpe...

Luciane, la E24 crezi ca o sa ai motor prea mic? biggrin.gif Cel mai gingas e628-ul...la care tot platesti aproape 10 bulinute pe an rolleyes.gif

LE: iar daca te aud ca pui alt motor pe E24...personal vin si ii dau foc si pe tine te incing nitel!!! fight (12).gif lgh (24).gif
lucian
QUOTE (Sportivu @ Jan 4 2009, 02:17 PM) *
Luciane, la E24 crezi ca o sa ai motor prea mic? biggrin.gif Cel mai gingas e628-ul...la care tot platesti aproape 10 bulinute pe an rolleyes.gif

LE: iar daca te aud ca pui alt motor pe E24...personal vin si ii dau foc si pe tine te incing nitel!!! fight (12).gif lgh (24).gif

pun diesel. e un seria 6 pe mobile cu diesel tehnik biggrin.gif
glumeam, intentionez s-o pastrez cu acte germane
nu vreau sa platesc statului roman muist nici un ban. pentru ce?
intr-un stat unde esti constrans sa cumperi logan si citroen...
Sportivu
Daca ai pe cineva in DE...dispus sa te ajute, da, perfect de acord.
CRM112
n-au si ei o reglementare destul de stricta? In sensul ca: vrei => platesti ?
lucian
au, normal, da nu cred ca dai 2-3000 de euro sa inmatriculezi o masina, doar pt. faptul ca nu e noua sau nu e citroen sau poate logan.
p.s. as vrea sa vad citroenul murind in chinuri cu tot cu transmisia lor avant si masin ile lor bx, cx si restul
CRM112
pai iti dau perfecta dreptate, nu platesti la inmatriculare dar la asigurare si posibil impozit cred ca se compenseaza cumva. Oricum, nu cunosc nimic sigur, nu vreau sa vorbesc prostii.
bartro
QUOTE (CRM112 @ Jan 7 2009, 09:43 AM) *
pai iti dau perfecta dreptate, nu platesti la inmatriculare dar la asigurare si posibil impozit cred ca se compenseaza cumva. Oricum, nu cunosc nimic sigur, nu vreau sa vorbesc prostii.

cel putin asta sunt motive pentru care eu nu pot sa tin masina inmatriculat in olanda; asigurare scumpa si obligata si useless (nu e valabil in strainitate decat max 30 de zile, cartea verde), impozit daca masina nu e 'oldtimer' (de fapt taxa de drum se numeste acolo) care este ceva sute de euro trimestrial la o masina interesanta si IPT obligat odata pe an.

Germania ar avea avantaj de ITP odata pe 2 ani, e si mai aproape, in rest nu stiu cum e.
lucian
QUOTE (CRM112 @ Jan 7 2009, 09:43 AM) *

englezii parca au scutire de impozit pt. oldtimere

QUOTE (bartro @ Jan 7 2009, 09:57 AM) *
cel putin asta sunt motive pentru care eu nu pot sa tin masina inmatriculat in olanda; asigurare scumpa si obligata si useless (nu e valabil in strainitate decat max 30 de zile, cartea verde), impozit daca masina nu e 'oldtimer' (de fapt taxa de drum se numeste acolo) care este ceva sute de euro trimestrial la o masina interesanta si IPT obligat odata pe an.

Germania ar avea avantaj de ITP odata pe 2 ani, e si mai aproape, in rest nu stiu cum e.

Bart, am o curiozitate: cum ai ajuns in tara asta de cacao? Sa dai olanda pe romania e ca si cum ai da bmw pe logan.
bartro
QUOTE (lucian @ Jan 7 2009, 01:14 PM) *
englezii parca au scutire de impozit pt. oldtimere

Bart, am o curiozitate: cum ai ajuns in tara asta de cacao? Sa dai olanda pe romania e ca si cum ai da bmw pe logan.

M-a placut o soferita de logan. Ce sa fac.
haifisch
lgh (24).gif
lucian
QUOTE (bartro @ Jan 7 2009, 02:21 PM) *
M-a placut o soferita de logan. Ce sa fac.

parca fata se duce dupa baiat, in tara lui... smile.gif
INTERCEPTOR
da numai ca el aici vede multe logan si super mult efete:PP asa ca mai bine sta aici
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.