Help - Search - Members - Calendar
Full Version: RECAROSARE
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Silviu
Sunt interesat cum se face o recarosare; am cautat pe google dar am gasit numai balarii, nimic concret...

Singura chestie pe care am gasit-o e ca masina pe care o recarosezi trebuie sa fie mai veche decat "caroseria" smile.gif .
Mai am de aflat care sunt actele necesare si cam costa toata treaba asta.

Concret, vreau sa cumpar o masina neinmatriculata la noi (are numere de Franta) pe care vreau "sa o inmatriculez prin recarosare". Vreau sa mai iau o masina de la noi cu actele in regula (sau macar actele) si din doua masina sa fac una smile.gif .

Va rog, dati-mi o mana de ajutor! cool.gif
Silviu
LE : am gasit aici http://www.rarom.ro/RO/article--Cum_proced...icul_--122.html cum ca :

Acte necesare pentru "Nota privind inlocuirea de caroserie":
- cartea de identitate a vehiculului vechi in original;
- copie dupa actul de provenienta a vehiculului nou;
- actul de identitate al solicitantului activitatii.

Cost aproximativ: 100 RON acceptul si aproximativ 500 RON omologarea.

Adica sa coste numai 600 RON ?
Mouse
QUOTE (Silviu @ Jan 2 2009, 05:39 PM) *
LE : am gasit aici http://www.rarom.ro/RO/article--Cum_proced...icul_--122.html cum ca :

Adica sa coste numai 600 RON ?

stai linistit... NU !!!
ca idee ca sa treci linistit costa cam 650-700E
crede-ma ca trebuie multe...multe...multe chestii....
316i
Taxa e 5.3mil, singura problema e ca o sa stai destul de mult pe drumuri. Daca ai grija sa te duci de la inceput cu toate actele care trebuie facute asa cum trebuie bataia de cap nu e chiar asa de mare.
lucian
QUOTE (Silviu @ Jan 2 2009, 06:13 PM) *
Sunt interesat cum se face o recarosare; am cautat pe google dar am gasit numai balarii, nimic concret...

Singura chestie pe care am gasit-o e ca masina pe care o recarosezi trebuie sa fie mai veche decat "caroseria" smile.gif .
Mai am de aflat care sunt actele necesare si cam costa toata treaba asta.

Concret, vreau sa cumpar o masina neinmatriculata la noi (are numere de Franta) pe care vreau "sa o inmatriculez prin recarosare". Vreau sa mai iau o masina de la noi cu actele in regula (sau macar actele) si din doua masina sa fac una smile.gif .

Va rog, dati-mi o mana de ajutor! cool.gif

cel mai bine, mergi la RAR si intrebi. Au si site explicatii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.