Viper05
Jan 24 2006, 01:11 PM
butcky
Jan 24 2006, 08:42 PM
Verifica-i seriile daca vrei s-o cumperi! E suspect de ieftina! Scoate-i plasticul ala de la stergatoare (ala de sub parbriz) din dreapta, baga mana acolo si vezi daca nu a fost taiata ca sa-i schimbe seriile! :nod:
neamih
Jan 24 2006, 09:07 PM
asta e masina ieftina ma? are 18 ani! si nu e stock!
florin83
Jan 24 2006, 09:09 PM
lol.. da tu cat ai vrea sa fie? mai uita-te la preturi la ursi..
hehe.. are cd-player ca al meu
neamih
Jan 24 2006, 09:20 PM
pai este dereglata piata ma.... asta e pretul dar nu inseamna ca este ieftina....
Viper05
Jan 25 2006, 12:26 PM
intr-adevar piata e aiurea ,dar asta e mult mai ieftina decat restu
si e modelul cu face-lift
Daca nu a suferit un accident major si are serile bune o cumpar :unibrow:
Unde pot face un test la masina in buc?
Viper05
Jan 25 2006, 12:50 PM
am vorbit cu tipu la telefon,zice ca totul e ok,actele sunt in regula
cam cat timp dureaza toata treaba la RAR?fara a verifica seriile mi-e frica sa o iau
Zom
Jan 25 2006, 12:53 PM
inafara de serii poate nu ar fi rau sa mergi cu masina si lacomputest, in autovit. era 2mil jumate testul complet, care iti spune care este starea caroseriei, a sasiului (daca s-au facut reparatii, etc), transmisie, motor, frane... eu cred ca merita.
da_joint
Jan 25 2006, 01:47 PM
pare cam dubioasa...dar daca iti place...dute sa o vezi si apoi mergi sa o verifici la computest...apoi la R.A.R.
Rabanne
Jan 25 2006, 02:52 PM
Dupa ce o sa vezi masina live si o sa mergi cu ea o sa-ti schimbi parerea. E cam epava, ai multi bani de bagat in ea.
Viper05
Jan 25 2006, 06:11 PM
Rabanne sa inteleg ca cunosti masina?
Viper05
Jan 25 2006, 06:12 PM
QUOTE (da_joint)
pare cam dubioasa...dar daca iti place...dute sa o vezi si apoi mergi sa o verifici la computest...apoi la R.A.R.
Nu pot sa zic ca imi place,dar pretul este atractiv,poate prea atractiv.... :ninja:
Rabanne
Jan 26 2006, 10:10 AM
I-am aruncat o privire mai atenta cand am fost prin targ. E cam epava si se aude si nasol motorul. Aici se aplica aia cu "suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine".
CAT
Jan 26 2006, 08:51 PM
oare daca punea omu 3000 la pretz, ar fi vandut-o pana acum?
cred ca nu trebuie sa judecam dupa pretz, ca e prea ieftina , ci mai bine din eventuala economie pe care am face-o cumparand la un pretz mic, sa rupem 100 de euro si sa-i facem un test complet, plus ca e f simplu la rar de verificat daca e ok cu seria si actele.
acum catziva ani un amic si-a cumparat un kadett cam dubios - ni s-a parut noua - dar l-a conditionat pe proprietar sa refaca RAR -ul, si a fost ok.
sunt suficiente metode de a afla starea unei masini si cat de in regula sunt actele.
cred ca sunt offtopic :paranoid:
Viper05
Jan 26 2006, 08:55 PM
da,acuma il sun pe proprietar sa vad daca e de acord sa facem RAR-ul pt verificarea seriilor,
Daca totul e ok la inceputul lui ferbruarie sunt in bucale :unibrow:

:drool:
CAT
Jan 26 2006, 08:57 PM
desi uitandu-ma mai bine la poze , in afara de anul de fabricatie si potentzial

nu prea mai are nimic interesant masina....
mi se pare mie, sau nu are nici macar torpedoul?
cu inca 2-3 mii ar iesi o masina frumushica
Rabanne
Jan 26 2006, 10:18 PM
daca o vezi cum arata si ii auzi motorul te linistesti, tii banii in buzunar si mai astepti:)pentru anul in care este fabricata arata de parca ar fi facut al doilea razboi mondial:)2-3000...hmm daca o recarosare intra in banii astia ar fi o idee:D
CAT
Jan 27 2006, 02:19 PM
pai cam asa ma gandeam...
2000 masina asta + 1500 una de afara...
Rabanne
Jan 27 2006, 03:09 PM
mai pune vama, mana de lucru la montat-demontat, scos motorul de pe ea si pus la loc etc, nervi, stres:)personal as lua una direct tzipla de aici decat sa ma leg la cap cu o epava de care probabil nu as scapa prea usor daca as vrea s-o revand:)
Rotti
Jan 28 2006, 12:16 PM
auziti, dar cu DSD-ul (e30) ce s-o fi intamplat? just asking...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.