Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stie cineva ceva despre masina asta?
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Viper05
http://www.autovit.ro/html/9/9/8/9/299989.php
butcky
Verifica-i seriile daca vrei s-o cumperi! E suspect de ieftina! Scoate-i plasticul ala de la stergatoare (ala de sub parbriz) din dreapta, baga mana acolo si vezi daca nu a fost taiata ca sa-i schimbe seriile! :nod:
neamih
asta e masina ieftina ma? are 18 ani! si nu e stock!
florin83
lol.. da tu cat ai vrea sa fie? mai uita-te la preturi la ursi.. tongue.gif

hehe.. are cd-player ca al meu biggrin.gif
neamih
pai este dereglata piata ma.... asta e pretul dar nu inseamna ca este ieftina....
Viper05
intr-adevar piata e aiurea ,dar asta e mult mai ieftina decat restu

si e modelul cu face-lift

Daca nu a suferit un accident major si are serile bune o cumpar :unibrow:
Unde pot face un test la masina in buc?
Viper05
am vorbit cu tipu la telefon,zice ca totul e ok,actele sunt in regula

cam cat timp dureaza toata treaba la RAR?fara a verifica seriile mi-e frica sa o iau
Zom
inafara de serii poate nu ar fi rau sa mergi cu masina si lacomputest, in autovit. era 2mil jumate testul complet, care iti spune care este starea caroseriei, a sasiului (daca s-au facut reparatii, etc), transmisie, motor, frane... eu cred ca merita.
da_joint
pare cam dubioasa...dar daca iti place...dute sa o vezi si apoi mergi sa o verifici la computest...apoi la R.A.R.
Rabanne
Dupa ce o sa vezi masina live si o sa mergi cu ea o sa-ti schimbi parerea. E cam epava, ai multi bani de bagat in ea.
Viper05
Rabanne sa inteleg ca cunosti masina?
Viper05
QUOTE (da_joint)
pare cam dubioasa...dar daca iti place...dute sa o vezi si apoi mergi sa o verifici la computest...apoi la R.A.R.

Nu pot sa zic ca imi place,dar pretul este atractiv,poate prea atractiv.... :ninja:
Rabanne
I-am aruncat o privire mai atenta cand am fost prin targ. E cam epava si se aude si nasol motorul. Aici se aplica aia cu "suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine".
CAT
oare daca punea omu 3000 la pretz, ar fi vandut-o pana acum? smile.gif
cred ca nu trebuie sa judecam dupa pretz, ca e prea ieftina , ci mai bine din eventuala economie pe care am face-o cumparand la un pretz mic, sa rupem 100 de euro si sa-i facem un test complet, plus ca e f simplu la rar de verificat daca e ok cu seria si actele.
acum catziva ani un amic si-a cumparat un kadett cam dubios - ni s-a parut noua - dar l-a conditionat pe proprietar sa refaca RAR -ul, si a fost ok.
sunt suficiente metode de a afla starea unei masini si cat de in regula sunt actele.

cred ca sunt offtopic :paranoid:
Viper05
da,acuma il sun pe proprietar sa vad daca e de acord sa facem RAR-ul pt verificarea seriilor,

Daca totul e ok la inceputul lui ferbruarie sunt in bucale :unibrow: biggrin.gif :drool:
CAT
desi uitandu-ma mai bine la poze , in afara de anul de fabricatie si potentzial smile.gif nu prea mai are nimic interesant masina....
mi se pare mie, sau nu are nici macar torpedoul?

cu inca 2-3 mii ar iesi o masina frumushica
Rabanne
daca o vezi cum arata si ii auzi motorul te linistesti, tii banii in buzunar si mai astepti:)pentru anul in care este fabricata arata de parca ar fi facut al doilea razboi mondial:)2-3000...hmm daca o recarosare intra in banii astia ar fi o idee:D
CAT
pai cam asa ma gandeam...
2000 masina asta + 1500 una de afara... smile.gif
Rabanne
mai pune vama, mana de lucru la montat-demontat, scos motorul de pe ea si pus la loc etc, nervi, stres:)personal as lua una direct tzipla de aici decat sa ma leg la cap cu o epava de care probabil nu as scapa prea usor daca as vrea s-o revand:)
Rotti
auziti, dar cu DSD-ul (e30) ce s-o fi intamplat? just asking...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.