Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar bara M
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
mario.b
Salutare, dupa un mic incident in aceasta seara (m m de soferi) + prostie din mine rezulta o nevoie de bara fata, masina in momentul de fata are bara normala, armatura este buna, am doar nevoie de bara de plastic. Apelez aici in ideea ca poate cineva dintre noi ori comercializeaza sau vrea sa o vanda pe a lui si nu se arunca tare la bani. Eu sant dispus sa astept oferta dar daca nu gasesc incerc si in alta parte. Multumesc anticipat si daca aveti in dotare ABS si nu merge incercati sa il faceti, salveaza multi bani. Asfalt uscat.
EuNuAltul
QUOTE (mario.b @ Dec 29 2008, 04:09 AM) *
Salutare, dupa un mic incident in aceasta seara (m m de soferi) + prostie din mine rezulta o nevoie de bara fata, masina in momentul de fata are bara normala, armatura este buna, am doar nevoie de bara de plastic. Apelez aici in ideea ca poate cineva dintre noi ori comercializeaza sau vrea sa o vanda pe a lui si nu se arunca tare la bani. Eu sant dispus sa astept oferta dar daca nu gasesc incerc si in alta parte. Multumesc anticipat si daca aveti in dotare ABS si nu merge incercati sa il faceti, salveaza multi bani. Asfalt uscat.

iti vand eu dar o dau cu tot cu proiectoare....si vreau 170e.
EuNuAltul
QUOTE (mario.b @ Dec 29 2008, 04:09 AM) *

iti vand eu dar o dau cu tot cu proiectoare....si vreau 170e.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.